≫ 

"Dolazim ja, kad tamo on i Milena Plavšić. Stara ljubav." Šabanov najbolji prijatelj sa tugom u očima prepričao noć iz kafane sa pokojnim pevačem (VIDEO)

Nije prošlo ni deset minuta, zove me kum, kaže: "Došao je Šaulić" - počeo je za Telegraf priču najbolji prijatelj Šabana Šaulića iz detinjstva

  • 28

Tragična smrt Šabana Šaulića bolna je tema među njegovim kolegama, prijateljima, saradnicima i svima koji su bili poštovaoci njegovog lika i dela. Kralj narodne muzike sahranjen je 22. februara na Novom groblju, a detalji iz njegovog privatnog života neprestano isplivavaju u javnost.

Među najneutešnijima na sahrani Šabana Šaulića bila je i Milena Plavšić, pevačeva velika ljubav još iz mladosti.

Milena Plavšić/ Foto: Nikola Tomić

Pevačica je bila Šabanova velika ljubav pre nego što je upoznao suprugu Gocu sa kojom je imao troje dece. Pričalo se kako je trebalo da se venčaju, a pevačev najbolji prijatelj iz detinjstva, Jusa Dervišević Lule iz Šapca, ispričao nam je jedan zanimljiv detalj iz kafane, kasno u noći.

- Nema Šabana, dva sata, ja odem i legnem da spavam, a moj kum ostane u kafani, ako dođe Šaban da me zove... Nije prošlo ni deset minuta, zove me, kaže došao je Šaulić... Kad ja u kafani, on i Milena Plavšić. Stara ljubav - priča teška srca za Telegraf Šabanov prijatelj, koji je sa setom u očima rekao da je Šaban priređivao nezaboravne momente celoj ulici.

Milena Plavšić i Karamela na komemoraciji Šabanu Šauliću/ Foto: Marko Jovanovic

Video pogledajte na početku našeg teksta. 

(M. Pantić/B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA