≫ 

"Ti si jedan od onih idiota! Jedi, bre, go*na!" Goca Tržan se razbesnela zbog komentara koji ima veze sa njenim 14 godina mlađim mužem

Pevačica se nije ugrizla za jezik, već je žestoko oplela po momku koji ju je isprovocirao

  • 22
Goca Tržan i Radomir Novaković/ Foto: Nikola Tomić

Goca Tržan poznata je po tome da nema dlake na jeziku, a svoje mišljenje bez ustezanja uvek iznosi, pa je tako i ovoga puta bilo. Ona je odgovarala na pitanja svojih fanova, ali i hejtera, a onda ju je jedan komentar koji ima veze sa njenim 14 godina mlađim mužem Radomirom Rašom Novakovićem, potpuno razbesneo.

Goca je u svom stilu oštro i direktno odgovorila momku koji ju je isprovocirao dok je snimala svoj vlog.

- Došlo je vreme da nama jedna Goca Tržan drži predavanja i javno morališe, a na nacionalnoj frekvenciji se javno krlja sa likom 20 godina mlađim... Nama je jedno bombardovanje malo - glasio je komentar, na koji se Goca odmah zatim nadovezala.

Goca Tržan se razbesnela zbog komentara/ Printskrin: Youtube/Goca Tržan

- Jaoj, Bože, i ti si jedan od onih idiota. Druže, tebi je jedna atomska bomba malo. Nadam se da si dobro pogledao snimak, i da si ga odgledao više puta, jer je to samo nekoliko više pregleda od tebe. Da, jedna atomska bomba je malo, zato što si zatucan. Ljubili smo se minut jedan kod Ognjena Amidžića i bio je u pitanju izazov. A drugo, šta je strašno ljubiti se sa svojim mužem i šta je tu nenormalno? Ako neko ne voli da se morališe - to sam ja, i za sve sam ljudske slobode, samo hoću da mi se objasni šta je nemoralno u tome? Ti si druže nemoralan. Ti si verovatno jedan od onih koji gledaju decu i žene u parku, a onda je odjednom neko nemoralan što se ljubi na televiziji. Ma jedi, bre, go*na, aj' ćao - odbrusila je Goca, bez dlake na jeziku.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati na snimku ispod teksta od 6 minuta i 20 sekundi:

VIDEO: Goca Tržan o Kiji Kockar 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Od babe devojka!?

    25. februar 2019 | 18:11

    Nije Goca bez dlake na jeziku vec bez trunke vaspitanja! To sto je pogadja istina , njen je problem! Koliko vidim osoba joj se obratila bez vredjanja, a s' pravom na svoje misljenje. Isto i ja pitam: teta Goco, zar ne vidis bracni par Rakocevic-Kuzmancevic?! Toliko!

  • Dusanka

    25. februar 2019 | 17:58

    Čovek treba da živi onako ,kako misli i hoće ,ne obraćajući pažnju šta ko misli i kaže .Gocina je stvar šta radi i nikoga se ne tiče .Nije ga uzela silom .Zasto starci mogu da uzmu mlade devojke a obrnuto ne ?Ali nije lepo i ne dolici Goci ,da prostaklukom i psovkama odgovori na različite primedbe i komentare .Ne treba se spuštati na taj nivo ,treba postovati sebe

  • DARKO 100%

    25. februar 2019 | 16:22

    Gocin zivot njena privatna stvar skim ce da bude ili sa koliko mladjim momkom,to nema veze sa moralnoscu nego sa emocijom koja koja se moze pokazati dobitnom kombinacijom i da ceo zivot provede sa tom osobom,a sto se tice hejtera to su patoloski bolesnici koji se ne razumeju u ni jednu temu ,niti szu vesti u pisanju samo znaju da vredjaju i pokusavaju da omalovaze neciji komentar ,to znam po sebi koliko ima patoloski bolesnika ,ali na njihove hejterske komentare netreba davati ni pet posto oni nisu vredni nicega u zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA