Potresna scena na mestu nesreće gde je Šabanov i Mirsadov život zauvek stao (FOTO)

Na mestu tragedije, na auto-putu A2 u blizini Bilefelda u Nemačkoj, danas je potresan prizor

  • 4
Šaban Šaulić i Mirsad Kerić/ Foto: Facebook/mirsad.keric.33

Šaban Šaulić i Mirsad Kerić izgubili su život nakon teške saobraćajne nesreće koja se 17. februara dogodila na auto-putu A2 u blizini Bilefelda u Nemačkoj. Tragedija se dogodila oko 6:45 časova, kralj narodne muzike preminuo je samo nekoliko časova nakon nesreće, dok je Mirsad podlegao povredama dan kasnije.

Šaban i Mirsad bili su dugogodišnji prijatelji i saradnici. Obojica su ispraćeni na večni počinak; legendarni pevač 22. februara na Novom groblju u Beogradu (pogledajte OVDE), a Mirsad dan kasnije, 23. februara u Ofenbahu (pogledajte OVDE).

Na mestu nesreće je potresna scena. To mesto je sada ispunila tuga, a Šabanovi i Mirsadovi fanovi i dalje se ne mire sa ovim velikim gubitkom.

Na ovoj deonici puta, na kojoj je život stao za najveće ime narodne muzike i cenjenog muzičara, okupili su se svi koji su želeli da odaju poslednju počast Šabanu i Mirsadu, a inicijatori skupa bili su prijatno iznenađeni brojem ljudi koji su se okupili, navodi Pink.rs.

VIDEO: Moj otac nije danas otišao: Potresan govor Šabanovog sina Mihajla

VIDEO: Najbolji prijatelj otkrio: Šabanova najveća ljubav bila je jedna pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGANA

    26. februar 2019 | 10:47

    MOGLI STE MALO VISE DA DATE PROSTORA I INFORMACIJA O ZIVOTU MIRSADA

  • Boki

    26. februar 2019 | 10:39

    Ee moj sabane secam se kad si dosao kod mene za rodjendan da pevas u SLOVACKU bilo je to lepo veselje. Pocivaj u miru legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA