"Kako da ne zagrliš dete na očevoj sahrani?!" Potresne reči pevačice koja je na Šabanovom ispraćaju na večni počinak u suzama pozdravila njegovog vanbračnog sina (FOTO)

- Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sa sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca - kaže Zlata za Telegraf.rs

  • 34
Robert Šaulić čekao je pred vratima kapele kako bi poljubio očev kovčeg, Foto: Nikola Tomic

Zlata Petrović i Goca Božinovska jedine su pevačice koje su na sahrani Šabana Šaulića u suzama zagrlile njegovog vanbračnog sina Roberta.

Sada, Zlata je prvi put progovorila na tu temu, a ono što je bilo primetno jeste da je jedva govorila i da je sve vreme pokušavala da zadrži suze.

- Ja dete poznajem, ja sam živela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dve rođene sestre. Dok sam živela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili... U tom periodu dolazila su sva Šabanova deca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio... - priča Zlata za Telegraf.rs.

Robert Šaulić, Foto: Marko Jovanović

- Ja dete još iz tog perioda znam. Kanije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani videla. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku... Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To j najosnovnije i ljudski, što bi čovek rekao. Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dete viđala još kad je bio mali - objasnila je Zlata za naš portal.

Robert Šaulić i Zlata Petrović, Foto: Telegraf

Na pitanje sa kim je Robert tada dolazio, Zlata kaže da je bilo previše davno da bi se setila.

- Deca su dolazila, ja sam tada bila mlada, ne mogu tačno da se setim da li su dolazili zajendo ili odvojeno, ali uglavnom su deca dolazila kod bake - rekla nam je Petrovićeva.

Robert Šaulić, Zlata Petrović i Goca Božinovska, Foto: Telegraf

- Ne znam da li ću jednog dana shvatiti da Šabana više nema. Mnogo sam vremena provela sa njim... Ja sam jako osetljiva po tom pitanju - zaključila je drhtavim glasom.

Međutim, o više detalja koji se tiču Roberta nije želela da govori.

Robert Šaulić u suzama, Foto: Telegraf

VIDEO: Ekskluzivni snimak! Vanbračni sin Šabana Šaulića došao na očevu sahranu

VIDEO: Šabanov vanbračni sin čekao pred vratima kapele da uđe i poljubi kovčeg u kojem mu je otac

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    27. februar 2019 | 14:30

    Lepo je sto se nekp setio i njega da zagrli i uputi mu toplu rec, i on je njegovo dete..Veoma izgleda utucen, bolesljiv, zao mi ga bas. A mozda bi i drugi isto ucinili i prisli mu, da su ga prepoznali..Mozda je ostatak porodice trebao da ga predstavi kao njegovog najstarijeg sina i da u tom tuznom danu stoji pored njih.

  • Eni

    27. februar 2019 | 16:24

    Zlata znaci njemu dodje nekakva ujna i od cele porodice jedino je ona ljudski postupila ,njoj svaka cas ,ostalima ovo neka ide na obraz ,nijedno dete nije rodjeno svojim zeljom ,a onaj ko napravi dete red je da se i prema njemu ponasa kao otac ,dal je napravljeno iz ljubavi ili strasti nije bitno .

  • Gordana, K Reka, Zlatibor

    27. februar 2019 | 17:14

    Suaka cast. Zlata je oduvek bila lafica. Porodica Saulic mogla je da se seti, da ga pozove na komemoraciju. Bili bi mnogo veci u ocima ljudi, ako je za njih to vazno. Mogu oni da izigravaju visoku gospodu preko Sabanovih para. Ispade da su pare sve, ali nije bas tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA