"Mislila sam da je neki Šabanov brat": Goca Božinovska progovorila o susretu sa Šaulićevim vanbračnim sinom, pa otkrila da li je sa pevačem ikad pričala o njemu

- Dok sam se družila sa Šabanom nikada se nije ukazala prilika da vidim Roberta, nije mi palo na pamet, u onoj gužvi, da je to on - rekla je Goca za Telegraf

  • 12
Goca i Zlata sa Robertom na Šaulićevoj sahrani, Foto: Telegraf

Zlata Petrović i Goca Božinovska jedine su pevačice koje su na sahrani Šabana Šasulića njegovom vanbračnom sinu Robertu Šaluliću izjavile saučešće i pozdravile se sa njim.

Goca je za Telegraf.rs otkrila da pre sahrane nije upoznala Roberta, ali kada je Šaulićev sin prišao Zlati i stricu Hasanu Dudiću, ona je po sličnosti pomislila da je Robert Šabanov brat.

- Nikada ranije ga nisam videla, ni upoznala, čak ni kad je bio mali. On je stajao ispred kada smo mi izlazili iz kapele, nisam obratila pažnju, Hasan mi je rekao "Pa ovo je Šabanov Robert". Onda je dečko pružio ruku, i ja njemu, pozdravila sam se sa njim i izjavila mu saučešće - priča Goca.

Robert Šaulić na Šabanovoj sahrani, Foto: Marko Jovanović

- Ništa nismo razgovarali, jer ga ne poznajem. Dečko je stajao ispred kapele i krenuo prema Hasanu i Zlati, Hasan mu je stric, poznaje Hasana i Zlatu, pa im je prišao dok smo nas troje bili zajedno - kaže Božinovska.

Goca sa pokojim pevačem nikada nije razgovarala o Robertu, a za njegovog vanbračnog sina znala je iz medija.

- Nikada nisam o tome pričala, niti volim da zalazim u nečije živote. Dok smo se družili nikada nisam pitala. Ne bi mi ni palo na pamet u onoj gužvi da je to on, kad su mi rekli izjavila sam mu saučešće. Ja znam priču iz medija, ali nikada ga nisam upoznala - rekla je pevačica i dodala:

- To je normalno da se nekome izjavi saučešće, da se nisam našla na tom mestu ne bih ni ja znala i pošla bih pored dečka misleći da je neka Šabanova familija i ne bih se pozdravila - kaže Goca.

Robert, Goca, Zlata i Hasan, Foto: Telegraf

Kada smo pitali Gocu da li Robert likom podseća na svog oca, ona nam je rekla da je mislila da je on Šabanov  brat.

- Ja sam mislila da je neki Šabanov brat, tako mi se u momentu učinilo - zaključila je Božinovska.

Vanbračni sin Šabana Šaulića grcao u suzama na očevoj sahrani

Najbolji prijatelj otkrio: Šabanova najveća ljubav bila je jedna pevačica

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanjki

    28. februar 2019 | 19:31

    Sad se pravda Goci Saulic. Budi covek do kraja kao Zlata.

  • ANTIROM

    28. februar 2019 | 15:21

    Pa sta ako si se pozdravila,sta se sada pravdas!

  • Tamara

    28. februar 2019 | 19:07

    Zlata je car zena, Goca ok nije ga poznavla pa ne moze puno ni da kaze ali porodica Saulic se ponijela jadno, zasto nije bilo mjesta za Roberta na komemoraciji, zasto nije vrijedan njihovog dostojanstva....razumijem bol al ne razumijem ne ljudskost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA