≫ 

Neda Arnerić pre dve godine pala je sa terase, a komšija koji ju je tada spasao otkrio je da mu je izgovorila samo 3 reči

- Izašli smo obojica i videli šta se desilo. Uzeli smo dasku za peglanje i počeli da je izvlačimo - ispričao nam je Nedin komšija

  • 2

Neda Arnerić prošle noći pronađena je na podu svog stana, nakon čega je hitno prevezena na VMA, a prema nezvaničnim informacijama njeno stanje trenutno je kritično.

Nju je pronašao brat kojem je bilo sumnjivo što se glumica ne javlja na telefon.

Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu. Ekipa Hitne pomoći odmah je došla, po pozivu, i Neda je prevezena na VMA.

Ono što je poznato jeste da je pored Nede na podu pronađena i bočica lekova.

Podsećamo, Nedi ovo nije prva situacija gde se bori da preživi. Pre dve godine, glumica je sa terase pala na limeni krov i imala teške povrede. I tada se spekulisalo da je glumica želela da naudi sebi.

Neda Arnerić, Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana i Srđan, TV PInk

Tada su joj u pomoć pritrčale komšije, a jedan od njih za Telegraf je i ispričao detalje te nezgode.

On je ispričao kako je u pola noći čuo jeziv prasak i krik, a potom izašao na terasu. Video je telo i uzeo dasku za peglanje da bi je izvukao.

- Zapravo, dečko koji je pušio na terasi ugledao je telo i rekao mi. Izašli smo obojica i videli šta se desilo. Uzeli smo dasku za peglanje i počeli da je izvlačimo - ispričao je tada Nedin komšija za Telegraf.rs i dodao:

Neda Arnerić, Foto: Telegraf

- Rekla je samo: "Izvinite, pustite me".

- Nije imala krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svesna. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć - rekao je tada A.N. za Telegraf.

Prema njegovim rečima, ništa čudno u poslednje vreme nije primećeno u Nedinom ponašanju. Bila je uvek vedra, nasmejana, uvek bi se javila.

Na pitanje da li je i njen suprug pomogao u njenom spasavanju kaže da nije, već da je samo rekao da je pustimo, jer će uskoro doći Hitna pomoć.

VIDEO: Neda Arnerić se teško povredila padom sa svoje terase pre 3 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. februar 2019 | 21:23

    Ova žena već 20 godina se tetura i pada po ulicama po Vracaru i niko da joj pomogne da ode na lečenje od alkoholizma. Ne znam. Strasno!

  • Dija

    28. februar 2019 | 19:44

    Kao što rekoh,Od Gospođe se očekuje Više samo poštovanje, kao javne Ličnosti.Osoba koja želi da se samo ubije, ne ostavlja lekove pored sebe i ne pije Alkohol,. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA