"Jako je prijatan, prizeman..." Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji otkrila detalje upoznavanja sa Džonijem Depom! (VIDEO)

- Ja nemam taj doživljaj, kao, on je zvezda - počela je za Telegraf priču Sanja Vučić

  • 7

Nekadašnja predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije, Sanja Vučić, koja je nastupila u revijalnom delu prve polufinalne večeri Beovizije, nedavno je imala priliku da upozna jednog od najvećih holivudskih zavodnika Džonija Depa.

Sanja je sa svojim koleginicama imala priliku da upozna Depa, ali i da napravi koju fotografiju, što zasigurno žele mnoge Beograđanke otkako slavni glumac boravi u Srbiji.

- Ja nemam taj doživljaj, kao zvezda...i tih ljudi koji se bave javnim poslom kao da su Bogovi. Ima tu prijatnu energiju kao svaki normalan čovek na ovoj planeti. Jako je prijatan, prizeman, što bih volela da se očekuje od jedne velike svetske zvezde - kaže nam Sanja.

Sanja sa koleginicama u društvu Džonija Depa, Foto: Instagram/hurricane_official

Podsetimo, Džoni Dep boravi u Beogradu zbog snimanja novog filma "Minamata". Odseo je u penthausu jednog beogradskog hotela, a sa sobom je poveo čak i spopstvene kuvare. Slike sa jednog od snimanja na kojem smo uhvatili slavnog glumca pogledajte OVDE.

Koju srpsku pesmu bi Sanja posvetila i otpevala Depu, pogledajte u videu na početku teksta!

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA