≫ 

U nedelju je finale Beovizije, a ova 3 izvođača imaju najviše pregleda na Jutjubu: Oni su favoriti za srpskog predstavnika na Evroviziji? (ANKETA)

Saška Janks, Ivan Kurtić i Dženan Lončarević su trenutno najslušaniji izvođači. Za koga vi glasate?

  • 42

Kako se bliži finalno veče Beovizije 2019 zakazano za nedelju, 3. mart, u 21 čas na RTS-u, ekipa Telegrafa istražila je ko su prema mišljenju publike na Jutjubu mogući favoriti i predstavnici Srbije u Izraelu na Pesmi Evrovizije 2019.

S obzirom da je RTS pre dve nedelje na zvaničnom Jutjub kanalu objavio numere svih učesnika, prema broju pregleda izgleda da Srbija ima nekoliko favorita i da će i ove godine biti gusto u samom finalu.

Na prvom mestu u ovom trenutku je Saška Janks sa pesmom "Da li čuješ moj glas", sa 416.000 pregleda.

Saška Janks/ Printskrin: RTS

Na drugom mestu u ovom trenutku se nalazi Ivan Kurtić sa pesmom "Bela", sa 348.000 pregleda.

Ivan Kurtić/ Printskrin: RTS

A na trećem mestu nalazi se Dženan Lončarević sa baladom "Nema suza", sa trenutnih 318.000 vaših pregleda.

Dženan Lončarević/ Printskrin: RTS

S obzirom na to da smo navikli da favoriti publike i slušalaca na Beoviziji nekada ne dobiju tu šansu da predstavljaju Srbiju na Pesmi Evroviziji, i da na kraju ipak publika koja glasa ili neki drugi faktor odluči ko će nas predstaviti Srbiju u svetu, ostaje da vidimo da li će tako biti i ovaj put.

U nedelju se bori 12 finalista. Osim Saške, Ivana i Dženana, za odlazak u Izrael bore se i grupa "Majdan", Sofija Perić,  grupa "Wonder Strings" i Ivana Vladović, Jana Šušteršič, i Lord, Nevena Božović, Ana Popović, Nataša i Una, kao i Aleksandra Sekulić.

Evo i pesama koje su se, za sada, izdvojile:

Saška Janks - "Da li čuješ moj glas"

Ivan Kurtić - "Bela"

Dženan Lončarević - "Nema suza"

VIDEO: Flašama na pobednike i nameštanje glasova: Najveći skandali Beovizije:

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da nije opklada?

    1. mart 2019 | 16:17

    Jel sa ovim Kurticem sve u redu? Ako nas ovo ne vine u Evropu nista nece, u 21.veku pominjati postelju belu,nakon prve bracne noci je teska zatucanost i bruka.

  • M

    1. mart 2019 | 23:39

    Poenta je da ce vecina selljobera u ovoj zemlji glasati za Dzenana jer ce se ostali glasovi rasplinuti na vise strana, neko za Sasku,neko za Nevenu itd..Mislim da treba da se glasa za Sasku kako bi imali neke sanse i kako ne bi Dzenan otisao i obrukao nas!

  • 534

    1. mart 2019 | 15:57

    Ako kojim slučajem pobedi neki Kurta ili neki Murta, momentalno idem u ambasadu Kazahstana da zatražim prvo azil a potom i državljanstvo. Pa da li je moguće da smo baš toliko pali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA