"Upropastio me je*eni rijaliti! Prokleta sam!" Luna doživela jezivi nervni slom, šutirala sve oko sebe, lomila kamere, a onda ispisala jasnu poruku! (VIDEO)

Luna je potpuno izgubila kontrolu i počela da ruši sve pred sobom

  • 72

Luna Đogani je tokom prethodne noći raskinula sa Markom Miljkovićem, da bi se njih dvoje posle toga ponovo pomirili, ali i opet raskinuli. Nakon što su porazgovarali u dvorištu i shvatili da je raskid najbolje rešenje, blogerka je ponovo doživela nervni slom i počela da ruši sve pred sobom, nakon čega je na vratima napisala jasnu poruku.

Đoganijeva je sedela na doku sa Savom Perovićem prepričavajući mu detalje raskida sa Markom, nakon čega je želela da se skloni, ali u putu do hotela je potpuno pobesnela. Lomila je sve pred sobom, šutirala žardnijere i pokušala da razbije kameru, iako je Perović pokušavao da je smiri.

Luna lomi sve pre sobom, Printskrin:RTVPink

- Je*em ti rijaliti! Upropastio me je rijaliti! Psihički me upropastio! Zbog toga sam sje*ana kao osoba! Je*ale me i pare! Ne mogu da imam normalnu vezu! - vikala je Luna dok je rušila sve pred sobom.

Luna Đogani, Printskrin:RTVPink

Kasnije se smirila, a u jednom momentu je uzela flomaster i na metalnoj kapiji ispisala jasnu poruku.

Lunina poruka, Printskrin:RTVPink

- Nikad više u rijaliti! - napisala je Luna, nakon čega se sama zabila u ćošak i plakala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar MNE

    1. mart 2019 | 16:51

    Sjeti se tvog jahanja sa Buzdovanom na 2-3 kreveta udaljeni od Kristine.Bog sve vraća sa kamatom..ovo je tek početak.Tebi je radi zdravlja bilo bolje da ne ulaziš u Zadrugu 2,ali tvojoj mami i tati su bitne pare.Da sredjuje obrve Gagi..

  • Uhaha

    1. mart 2019 | 16:50

    Drage devojke, Marko fino ručki, Slobodan živi svoj život, i nikome nista, frajeri ipo. A ova se od sramote raspada. Najvece ponizenje za jednu žensku osobu je kad radi ovo sto i Luna Djogani, od ruke do ruke.

  • Lea

    1. mart 2019 | 16:35

    Ona više nije vredna komentara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA