≫ 

(Uznemirujuće fotografije) Udovica Sinana Sakića objavila slike pokojnog pevača iz bolničkog kreveta: Moj muž je zlostavljan i ubijen!

- Možda neko bude spasen. Ovo su neki od dekubitusa, a ruke su bile pune tečnosti jer sestre nisu pazile... - napisala je u svom otvorenom pismu Sabina Sakić

  • 16
Sinan Sakic, Sabina Foto: ATA Images, Telegraf

Sabina Sakić, udovica pokojnog pevača Sinana Sakića, oglasila se na društvenim mrežama, a u svom novom otvorenom pismu na Fejbuku tvrdi da je njen pokojni suprug zlostavljan u bolnici.

Objava Sabine Sakić Printskrin: Facebook/sabina.sakic

Evo i fotografija koje je objavila Sabina.

Objava Sabine Sakić Printskrin: Facebook/sabina.sakic

Podsetimo, nedavno je Sabina Sakić u svom otvorenom pismu na Fejsbuku tvdrila da njen suprug ubijen (više o ovome možete pročitati OVDE). Ubrzo je stigao i odgovor Kliničkog centar na ove tvrdnje, što možete pročitati OVDE.

VIDEO: Neutešna Sabina u suzama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja 69

    4. mart 2019 | 18:50

    Ne lupaj zeno zivota ti! Gde si bila do sada? Znas li koliko je on pio,, dobro je i ziveo ovoliko.

  • nima

    4. mart 2019 | 21:14

    Ovo su sigurno hematomi od popucalih vena od infuzija sto se cesto desava i sto nije neobicno kada su vene slabe. A gospodja Sakic i sama zna da joj muzu spass nije bilo .Ciroza jetre je neizleciva a transplatsciju jetre kod alkoholicara u evropi ne rade sem o sopstvenom trosku.

  • Dex

    4. mart 2019 | 20:48

    Tvoj muz je bio odlican pevac i neka mu je laka zemlja ali on je sam sebe ubio alkoholom ,bolje da se zapitas zasto je on toliko pije i sta je uzrok tome,da nisi mozda ti ?Zasto se nisi borila za njega da ostavi alkohol ,nego te to nije ni zanimalo bilo je vazno da donese sto vise para da mozes da uzivas ,a sada kada ga nema mora nesto da se radi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA