"Zadnjih 5 godina smo se dopisivali...": Miki otkrio kako su se Suzana i on upoznali (VIDEO)

- Poznato je da je ona jedna od najlepših žena stare Jugoslavije - počeo je sa pričom Miki

  • 8

Miki Đuričić gostovao je u emisiji "Amidži šou" sa Suzanom Perović. Pčelar iz Kupinova je svima u studiju ispričao kako je upoznao pevačicu.

- Poznato je da je ona jedna od najlepših žena stare Jugoslavije. '84. je bila u Askama, a ja sam tad bio malo dete i rekao sam: 'Bože, što je lepa ova žena'... Suzana i ja smo se upoznali pre desetak godina u jednoj emisiji, posle smo bili u jednom rijalitiju, uvek mi se dopadala i sviđala. Zadnjih 5 godina samo se dopisivali, ja sam se udvarao... - rekao je Miki u emisiji "Amidži šou".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    6. mart 2019 | 08:07

    Ako se zaista vole, neka im je sretno..Da se i Miki pored nekog skrasi..Samo je Suzana prvo trebalaresiti svoj bracni status, ima muza,odraslu decu..Stagod je Ognjen pitao za brak i muza, ona nema odgovor..Mikiju jetobilo neprijatno,pa je ponesto odgovorio umesto nje...Ipak je zenau srednjim godinama,javna licnost, narod je osudjuje zbog ovog postupka,a ona je ipak jos uvek udata, zato cuti i nema odgovor ...Mozda jenekada bila dama, ali je sada nisko pala...

  • Branka

    6. mart 2019 | 01:49

    Miki i Suzi, lep par.Suzana, zena u godinama, vedra i cila, vesela i pametna.Miki, sazreo u rijalitima i valjda ce proceniti kvalitet i dobrotu ove divne zene.Samo da ostanu zajedno i uzivaju na nekom salasu:cvece, vinova loza, dobar hlad, macka i dobra kuca da ih cuva.Srecno im bilo!

  • Nina

    6. mart 2019 | 09:06

    Ma odvratan je ovaj Miki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA