Potvrđena optužnica protiv Tonija Cetinskog: Pevaču preti 8 godina zatvora?

Saobraćajna nesreća desila se u Rovinju 2017. godine

  • 7
Toni Cetinski Foto: Marko Jovanović

U januaru mesecu ove godine podignuta je optužnica protiv hrvatskog pevača Tonija Cetinskog zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom. Kako piše "Glas Istre", pulski Opštinski sud je danas tu optužnicu i potvrdio.

Saobraćajna nesreća se desila u Rovinju 2017. godine, gde je poginuo 62-godišnji muškarac. Kako prenose hrvatski mediji, Toniju se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posledicom izazvao iz nehata.

Takođe, on se tereti da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uverio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju. Toni se takođe tereti da nije prilagodio brzinu kretanja i da usled svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

Kako piše Index.hr, prema odredbama Kaznenog zakona, ukoliko se dokaže da je kriv, preti mu kazna i do 8 godina zatvora.

(Telegraf.rs/izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    6. mart 2019 | 18:05

    Nemojte molim vas, da pričate gluposti.

  • Miki

    6. mart 2019 | 19:27

    Ako je kriv ima da leži

  • Istina

    7. mart 2019 | 03:41

    Da li to znaci,da kada vozimo trebamo da razmisljamo da li neko pijan legao na cestu iza krivine?Da li se to "casni sud"sprda sa nama???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA