≫ 

Najbolje se pije dan posle razvoda: Šta nam je Slavko Beleslin rekao nekoliko minuta pre nego što je razlupao kućicu Parking servisa

Voditelj je izazvao incident oko jedan sat posle ponoći, a uoči toga ekipa Telegrafa snimila ga je u pripitom stanju dok je pokušavao da uđe na splav

  • 11

Jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, prezenter informativnog programa Slavko Beleslin (45), u četvrtak kasno u noć priveden je u policiju i protiv njega je podneta krivična prijava. Samo nekoliko trenutaka ranije, ekipa Telegrafa srela je voditelja na jednom beogradskom splavu.

Beleslin je izazvao incident na parkingu Beton hale oko jedan sat posle ponoći, kada je u jednom trenutku vozilom marke "Tojota" kojim je upravljao, preprečio izlaz sa parkinga i posvađao se sa radnicima na blagajni. Navodno nije imao novca da plati parking, toliko se iznervirao da je razlupao kućicu Parking servisa, a zbog stakla koje je razbio završio je sa rasečenom rukom.

Nakon incidenta voditelj je priveden u policiju i ispisana mu je krivična prijava za uništavanje tuđe imovine.

Uoči incidenta naša ekipa snimila je Beleslina koji je posetio jedan splav na Zemunskom keju, gde je bila u toku promocija novog albuma jedne pevačice. Nakon što ga obezbeđenje nije pustilo na splav, obratio nam se u kameru, razvukao osmeh i priznao da je slučajno svratio na koju čašicu alkohola.

- Prolazio sam Karađorđevom, ovde je bilo svetlo i služe alkohol. Zato sam došao - izjavio je voditelj u mikrofon Telegrafa, a na pitanje kada je najbolji trenutak za ispijanje alkohola rekao nam je sledeće:

- Dan nakon što sud utvrđuje vaša prava u razvodu. Eto, to je to.

Teška godina za Beleslina

Podsetimo, voditelj se krajem decembra 2018. godine razveo od supruge Ive Šiđanin posle šest godina braka, poručivši tada u intervjuu za magazin "Gloria" da je uveren da iza svega postoji neki smisao, iako ga ne vidi u ovim trenucima.

Sa Ivom je bio u braku od 22. septembra 2012. godine, a nakon razvoda nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Samo par meseci nakon toga, voditelj se suočio sa još jednim teškim periodom. Otišao je sa televizije Prva, a otkaz je dao jer ga, kako je tada i sam naveo, posao više nije ispunjavao i razvod mu je teško pao.

- Ove godine moj život imao je tektonska pomeranja. Dok sam kroz sve to prolazio, mislio sam da mi je ovo najgora godina u životu i pitao sam se kako ću se "dogegati" do decembra. Kad se osvrnem na prethodne 44 godine, bar na one kojih se sećam, nijednoj nisam više želeo da vidim leđa nego 2018. godini - izjavio je tada Beleslin za magazin "Stori".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrijana

    8. mart 2019 | 16:52

    Razumem ga ...Zao mi coveka.On je oduvek bio gospodin .Kulturan i odmeren novinar .I on je ljudsko bice a razvod od voljene osobe se definise kao mala smrt sto je priblizno smrti bliske osobe .Naravno da mu nije lako .Plus ostao bez posla .Da mu nisam u kozi ali od srca mu zelim oporavak sto pre .

  • DR

    8. mart 2019 | 14:46

    BICE DA SE ONA PRE RAZVELA OD NJEGA.

  • Posmatrac

    8. mart 2019 | 14:49

    Tuzno je kada neko ko vazi za stalozenu i kulturnu osobu dozvoli da ga zivotna razocarenja dovedu u stadijum alkoholisanosti a onda krecu i sopstvena ponizenja. Sta ovakvom coveku treba sve ovo? Nije ni prvi ni poslednji koji se razvodi. Nikome razvod nije lako pao ali se trudis da iz svega izadjes dignute glave kao Gospodin a ne ovako. I sta je postigao? Jos jedno sopstveno ponizenje, jos jedan pad...Pitam se cemu? Beleslin je TV lice i MORA a vodi racuna o svojim izjavama i ponasanju u javnosti. Ako je ovakav bio i u braku onda ne cudi sto se razveo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA