≫ 

Sindi u 40. godini zagrmela u miniću, grudi sevale ispod tanke tkanine, a tek da vidite kako joj izgleda dečko! (FOTO)

Ivana je konačno srećna u ljubavi, nakon dramatičnih godina koje se tiču njenog bivšeg muža Nikole

  • 22
Ivana Stamenković sa dečkom, Foto: Nikola Tomić

Ivana Stamenković Sindi uživala je u petak, 8. marta, na koncertu Radiše Trajkovića Đanija, ali ne sama!

Bivša Modelsica došla je u pratnji dečka Stefana Plavšića, fitnes trenera i bodi-bildera, ali on se očigledno nije navikao na fotoreportere i slikanje, pa se sklonio dok je Ivana pozirala.

Stamenkovićeva je došla u kratkoj, zlatnoj haljini, vrlo dekoltiranoj, koja je savršeno otkrila izvajano telo bivše pevačice koja ima punih 39 godina.

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Nikola Tomić

Sindi je, na svu sreću, nakon niza loših događaja koji se tiču njenog bivšeg muža sa kojim je bila na sudu, sada konačno srećna u ljubavi.

Novi dečko Ivane Stamenković odlično izgleda i na prvi pogled idu jedno uz drugo i zbog očiglednog vođenja računa o fizičkom izgledu.

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, posle pet godina suđenja dobio je uslovnu kaznu od godinu i po dana. Nikola je, kako se navodi u presudi, proglašen krivim jer je Stamenkovićevu 2012. davio i udario glavom o zid, zbog čega je zadobila lakše telesne povrede.

Jedva sam smogla snage da izguram ovih pet godina do kraja. Dobila sam jednu, nastaviću da se borim za drugu bitku - rekla je 2016. godine Ivana, pošto je starateljstvo nad ćerko Petrom dobio Nikola.

- Pravda je pobedila, ali je starateljstvo i dalje kod njega. Sramotno je za ovu državu da je čoveku koji me je fizički maltetirao, a to je sada i dokazano, dato starateljstvo nad maloletnim detetom. Naš zakon nije regulisan kako treba, nasilnik treba odmah da se osudi, a ne da se na proces čeka pet godina. Njemu treba da bude mesto u zatvoru, a ne da mu dodele starateljstvo nad detetom, pa onda na kraju svega da se raspravlja da li je on nasilnik ili ne. Nadam se da će svoju pravu kaznu tek dobiti, jer ovo uopšte nije u redu - rekla je tada Ivana.

- Nemam cilj da se nekome svetim, jedini cilj je da dobijem starateljstvo. Jedva sam smogla snage da izguram ovih pet godina do kraja. Dobila sam jednu, nastaviću da se borim za drugu bitku - objasnila je 2016. nekadašnja članica grupe Models.

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Nikola Tomić

Ivana i Nikola u braku su bili 3 godine, a nakon što ga je prijavila za nasilje i podnela zahtev za razvod braka ubrzo se i razvela, a sudski organi starateljstvo su dodeli Nikoli.

Tada su počele njene bitke - da dokaže da ju je zaista pretukao, kao i da se izbori za starateljstvo nad ćerkom.

Suđenja su otkazivana mnogo puta, okrivljeni u procesu se nekoliko puta nisu pojavljivali na ročištu pod izgovorima da imaju zdravstvene probleme, među kojima su bili i stomačni virus, prehlada...

Ivana je u policiji izjavila da ju je Nikola Pavlović više puta tukao - čak i u trudnoći.

- Sve vreme braka suprug me je maltretirao i često tukao, čak i kad sam bila trudna. Pokušao je da me steže za vrat i davi, bacao me je na pod, a jednom prilikom sam zadobila i prelom rebra. Najčešći razlozi svađe bili su njegovo odsustvo od kuće, dolazio je pijan a često me je i varao - pričala je svojevremeno Ivana.

VIDEO: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    9. mart 2019 | 10:58

    Ovo je vulgarno, a ne lepo! Koji primer dajete omladini o sistemu vrednosti? Sramota!

  • Maximus

    9. mart 2019 | 09:55

    Brutalno dobra !

  • Zoo Cuvar

    9. mart 2019 | 10:51

    A sta znaci to "zagrmela u minicu" da joj nisu popustili ventili? Znam ja sta je grmljevina ali ovo u minicu...Svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA