Saša Vidić se oglasio i prokomentarisao to što je Marija Šerifović ceo honorar od koncerta dala u humanitarne svrhe! (FOTO)

- Možda znate mnoge bogatije pevačice sa svim blagodetima, znate sigurno! Džaba im sve to. Ja znam da ih ima mnogo, samo su neke ljudi - poručio je Vidić

  • 29

Marija Šerifović, u petak 8. marta 2019. godine održala je prvi u nizu koncerata "Druga strana ploče" u Sava centru, a onda je izazvala salve aplauza rekavši da je kompletan prihod sa koncerta usmeren za borbu protiv raka dojke.

Marija je odlučila da sav novac od koncerta da u humanitarne svrhe, a ovaj njen humani gest pohvalio je kreator Saša Vidić koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.

- Moram vam još nešto napisati. Znate li da Marija Šerifović ne živi u vili sa bazenom, da živi kao sav pristojan svet, da ne pati od brendova, a da li vi svi znate da je sinoć ceo prihod od koncerta dala ženama koje boluju od kancera dojke? Možda znate mnoge bogatije pevačice sa svim blagodetima, znate sigurno! Džaba im sve to. Ja znam da ih ima mnogo, samo su neke ljudi. Hvala Marija. Svi mi koji smo imali ili imamo nekog sa tom bolešću smo noćas razmislili o tom gestu i razmišljaćemo ceo život! - poručio je Vidić putem svog Instagram storija.

Printskrin: Instagram/vidicsasa

Podsećamo, Saša je prošle noći bio jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koji su uživale u spektakularnom koncertu Marije Šerifović u Sava centru.

VIDEO: Marija Šerifović izdominirala u Sava centru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA