≫ 

"Ako abortiraš, napraviću ti pakao od života!" Luna ispričala potresne detalje iz prošlosti porodice Đogani (VIDEO)

- Adam je otišao kod nje na par dana, ali se osećao kao stranac, ne poznaju se, nemaju tu emociju. Ona mu je rekla: "Sad si došao, videla sam kakav si i nemoj više da mi dolaziš, ne osećam da si mi sin" - rekla je Luna

  • 23

Luna Đogani pred ukućanima je progovorila o tužnoj sudbini Adama Đoganija, koji je pre nekoliko meseci plakao dok je pričao o majci koja ga nije želela.

Njegova sestra sada je ponovo načela ovu temu, ispričavši detalje koji nisu bili poznati javnosti.

- On nije hteo da ona abortira, bio je protiv toga. On je njoj rekao: "Ako abortiraš - napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete! Ako hoćeš ti idi, ali dete daj meni" - počela je Luna, misleći na Adamovog oca.

- Ona ga je rodila, ali ga nikad nije želela kao sina. Bila je možda godinu, dve tu, kada je rodila, i otišla je, nije htela da mu bude majka. Rekla je mom stricu: "Ja nisam spremna da budem majka, jako sam mlada". Ona je strica volela, ali su se u međuvremenu posvađali, kap koja je prelila čašu zbog čega je ona otišla bio je Adam. To je bio njen izgovor, ne znam, možda nije bila srećna, ja ne znam bila sam mala, imala sam dve godine, tako su mi ispričali. Adamov tata i moj rođeni stric, moja baka je rodila trinaestoro dece - rekla je Luna.

Adam Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ona je otišla, godinama ga nije zvala, nisu se čuli. Adamu je moja tetka kao majka, ona ga je odgajila. Ona je otišla za Nemačku, tamo se udala, stvorila porodicu, rodila decu, sve super, a Adama nikad nije gledala kao sina. On stvarno nije imao potrebu za majkom sve do jednog dana, kad je porastao sa 15, 16 godina je pitao oca: "Šta je sa mojom majkom?"; tad je poželeo da vidi svoju majku, da je upozna. Moj stric ju je kontaktirao, ona je pristala. Adam je otišao kod nje na par dana, ali se osećao kao stranac, ne poznaju se, nemaju tu emociju. Ona mu je rekla: "Sad si došao, videla sam kakav si i nemoj više da mi dolaziš, ne osećam da si mi sin". Njega je to ubilo" - zaključila je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    11. mart 2019 | 13:39

    @Mirjana Hah pa to objasnjava zasto vam je tesko da Lunu i Anabelu nazivate po imenu pa ih zovete Lunjara, Ljujeta, Ljuja, Razija itd.. Zato sto su vam Luna i Anabela lepa imena pa zato ne zelite da ih zovete po imenu vec izmisljate te nadimke kako bi zvucalo ruznije.

  • Boža zemunac

    11. mart 2019 | 12:56

    Luda kuća.

  • 1

    11. mart 2019 | 13:23

    Ona j njene pruce,uvek neka dramaturgija...Vidimo sad sa serpe skodica ajvarka,presla da juri i trci za Sanjom i Matorom.Jadnice ,ceo zivot kao kerce ce trcati za nekim.Postaje bas tuzno i ocajno koliko trci za svima i uvlaci se da bude fina,a prvo mrzi sebe,a kamoli druge da voli ili bude prijatelj.Nula dostojanstvo,nula!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA