≫ 

Pre 15 godina je sa Joksimovićem nastupila na Evrosongu, evo kako danas izgleda violinistkinja Tijana Milošević (FOTO) (VIDEO)

Željko Joksimović i njegov tim, koji su predstavljali Srbiji i Crnu Goru na Evroviziji u Tuško 2004. godine, zauzeli su tada visoko 2. mesto

  • 2

2004. godine našu tadašnju zemlju, Srbiju i Crnu Goru, na "Evrosongu" u Turskoj predstavljao je Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". On je sa svojom kompozicijom zauzeo drugo mesto na "Evroviziji", dok je prvoplasirana bila predstavnica Ukrajine Ruslana sa numerom "Wild Dance".

Kao što je poznato, Željko Joksimović je tada na evrovizijskoj bini nastupio sa "Ad Hoc" orkestrom, u kojem je bila violinistkinja Tijana Milošević, ćerka legendarnog muzičara Bokija Miloševića.

Podsetimo se kako je Željko Joksimović pre 15 godina, na "Evrosongu" u Turskoj zajedno sa "Ad Hoc" orkestrom izveo pesmu "Lane moje":

Tijanu Milošević retko kada možemo da vidimo u javnosti, a ekipa portala Telegraf.rs srela ju je kada je išla na proslavu rođenja sina Aleksandre i Filipa Živojinovića. Ona je bila u društvu svoje sestre i koleginice Ksenije Milošević.

Tijana Milošević (levo), Ksenija Milošević (desno) Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA