Slab na Srpkinje! Džoni Dep tokom boravka u Beogradu muvao hostesu

Glumac se sa radnicom hotela dopisivao sms porukama

  • 5

Glumac Džnoni Dep tokom boravka u Beogradu gde je snimao svoj film "Minamata" zagledao se u prelepu plavokosu Beograđanku zaposlenu u restoranu na poslednjem spratu gde je i bio penthaus u kojem je bio smešten holivudski zavodinik. 

- Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom- kaže izvor iz hotela i dodaje:

- Depa navodno već dugo zanima italijanski, tako je rekao našoj koleginici. Odmah je pitao da ga uči italijanski, a ona se smeškala. Brzo joj je tražio i broj telefona.

Džoni Dep na snimanju u Beogradu, Foto: Telegraf

- Pre neki dan joj je poslao poruku: "Završio sam snimanje, dolazim u hotel". To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka osim komunikacije sa Depom nema i ne želi dublji kontakt iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom- tvrdi izvor Blica koji dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka.

Pevačica Kaja imala je priliku da se druži sa Depom, Foto: Instagram/kaya_ostojic

Podsećamo, predhodih mesec ipo dana koliko je Dep boravio u našoj prestonici mnoge srpske lepotice imale su priliku da se fotografišu i budu u društvu sa holivudskom legendom. Pevačica Kaya, bivša srpska predstavnica na ESC Sanja Vučić, plesačici Ivani Nikolić.

VIDEO: Sanja Vučić otkriva detalje upoznavanja sa Depom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA