≫ 

"Ići ću u zatvor ako se ustanovi da sam kriv": Toni Cetinski se oglasio nakon što je protiv njega potvrđena optužnica

- Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju krivicu ću i odgovarati - rekao je pevač

  • 8
Toni Cetinski, Foto: Marko Jovanović

Protiv hrvatskog pevača Tonija Cetinskog u januaru ove godine podignuta je optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Rovinju 2017. godine u kojoj je život izgubio 62-godišnji muškarac, a Opštinski sud u Pazinu potrvrdio je poptužnicu, piše Glas Istre.

Cetinski čeka da sud utvrid njegovu krivicu, a kako kaže, bez obzira na odluku suda, nakon kobne nesreće za njega više ništa nije isto.

- Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko zaista jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju krivicu ću i odgovarati - rekao je Cetinski i dodao:

- Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina - rekao je hrvatski pevač.

Toni Cetinski, Foto: Marko Jovanović

Cetinski objašnjava da je odgovorna osoba i da ne brine za društveni status, već mu je bitnije kako se nakon nesreće oseća kao čovek.

- Od medijskog linča, sudova i zlih komentara najteže mi je to što sam bio učesnik takve jedne tragične nesreće u kojoj, nažalost, nisam mogao čoveku pomoći. Sinkopama se, kao muzičar, služim jedino u muzičkom smislu. U ovakvim ozbiljnim stvarima potpuno sam odgovorna osoba i to za mene nije pozornica i zabava. To je život, to je stvarnost i puno mi je važnije stanje moje duše nego društvenog statusa ili težina kazne - zaljučio je Cetinski.

Podsećamo, Toniju se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posledicom izazvao iz nehata. Cetinski se tereti i da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uverio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju. Toni se takođe tereti da nije prilagodio brzinu kretanja i da usled svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

VIDEO: Toni Cetinski pohvalio Novaka Đokovića

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gambit

    12. mart 2019 | 10:41

    Dodji u Srbiju brale, ovde ti je samo uslov da vozis dzip i mozes da gazis koga hoces bez posledica. Pitaj Z. Mitrovica kako to ide, on to znam najbolje mozda ima jos neki uslov npr da vozis 100-120kmh gde je ogranicenje 50kmh

  • C.c.c...

    12. mart 2019 | 10:41

    Ako cemo iskreno, ne vidim zasto bi bio kriv. Kako je on mogao videti da covek lezi ma putu. Da ga je udario dok je prelazio ulicu pa neka ispasta, ali ovo je stvarno nesreca za koju ne treba kriviti vozaca.

  • Samo idi

    12. mart 2019 | 10:51

    Povedi i Darka Lazića. Pa tamo pevajte. Krivi ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA