≫ 

Mesec dana pritvora za fatalnu hostesu, osumnjičenu da je u vazduh digla kola od 40.000 evra

- Naida je ljubomorna, jer je zaljubljena u moju devojku Minu. Odlučila je da zapali automobil, nije mogla podneti što se Mina pomirila sa mnom - rekao je Spahović

  • 8

Hostesi Naidi Leis-Karić koja je osumnjičena da je zapalila automobil bivšoj devojci Benjamina Spahovića, određen je pritvor do mesec dana.

Međutim, nije jedina.

Pritvor je određen i osobama M. Hodžić (1992), H. Mujić (1993) i A. Jašarević (1991), a optuženi se terete da su uništili tuđe stvari i izazvali opštu opasnost.

Podsetimo, navedeni ljudi terete se da su zapalili automobil "golf 7", čija je vlasnica Mina Hadžijusufović. Incident se dogodio 8. marta ove godine u sarajevskoj ulici Avde Čuka 8, a tom prilikom  kojom prilikom su u požaru uništena još tri vozila.

Naida i Benjamin, Foto: Insagram

Automobil je kupio Benjamin Spahović, bivši učesnik Parova i MMA borac, a platio je ga navodno 40.000 evra. Kako je izjavio, on je sa Minom u nikad većoj ljubav, iako ima sa drugom ženom dete.

- Naida je ljubomorna, jer je zaljubljena u moju devojku Minu. Odlučila je da zapali automobil, nije mogla podneti što se Mina pomirila sa mnom - rekao je Spahović.

Naida-Leis Karic, Foto: Facebok/Naida-Leis Karic

Naida Leis Karić radi kao hostesa na sajmovima automobila. Rođena je u Srebrenici, a onda se sa babom i dedom odselila u Ameriku.

Naida-Leis Karic, Foto: Facebok/Naida-Leis Karic

Dok studira ekonomiju, radom po sajmovima automobila obezbeđuje egzistenciju za sebe i dete.

- To je vrlo dopadljiv i zanimljiv posao koji omogućava da mlade osobe, isto kao i automobili koje promoviraju, lakše dođu do pozornosti javnosti u okviru koje im se lakše otvaraju vrata za obavljanje drugih poslova sa kojima mogu osigurati svoju egzistenciju - rekla je nedavno Naida Leis Karić za Avaz.

VIDEO: Voditeljka Parova napala goste u studiju pa nasrnula na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    12. mart 2019 | 13:47

    U Srebrenici nije počinje genocid kako ste vi naveli u članku da li slučajno ili tendenciozno. Za sve ratne zločine počinjene u Srebrenici mogu da zahvale Naseru Orliću koji je vršio zločine prema Srpskom stanovništvu napadajući iz zaštićene zone UN.

  • Gale

    12. mart 2019 | 13:45

    Fatalna?! 🤮

  • Ja

    12. mart 2019 | 14:12

    Ko su ovi bosanci uopste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA