≫ 

Prvo oglašavanje iz Beograda! Ćerka Donalda Trampa poslala poruku na ćirilici, a onda se slikala pored ovog spomenika (FOTO)

Tifani Tramp sa dečkom i prijateljima uživa u srpskoj prestonici, a sada je iz iste poslala i prvu poruku

  • 11
Tifani sa dečkom, Foto: Profimedia

Tifani Tramp došla je u Beograd sa dečkom Majklom Bulosom koji se školovao u Nigeriji, a živi u Velikoj Britaniji.

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa u Beogradu se ponaša potpuno opušteno, a utorak je iskoristila za šetnju po centru grada.

Tifani je zastala kako bi se fotografisala ispred zgrade Jugoslovenske kinoteke, pored spomenika Karlu Maldenu, američkom glumcu srpskog porekla.

Ona je na ćirilici napisala "Pozdrav iz Srbije".

Tifani u Beogradu, Foto: Profimedia

Mladen Sekulović, odnosno Karl Malden, ima hercegovačko poreklo. Njegov otac Petar Sekulović došao je u Ameriku iz malog sela pored Bileće, negujući srpsku tradiciju u dalekoj zemlji i učeći sina Mladena ljubavi prema filmskoj i pozorišnoj umetnosti.

Ovaj glumac je ostvario uloge u skoro 70 holivudskih naslova, a za ulogu u filmu „Tramvaj zvani želja“ osvojio je Oskara za najbolju sporednu ulogu. Među poznavaocima sedme umetnosti, Malden će ostati upamćen i kao legendarni pozorišni glumac.

Spomenik Karlu Maldenu, koji je sa ponosom isticao svoje srpsko poreklo, izradio je vajar Zdravko Joksimović.

Inače, u Jugoslovenskoj kinoteci 2016. otvoren je Legat Karla Maldena.

VIDEO: Trampova ćerka stigla u Srbiju i odmah završila u kafani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojka

    12. mart 2019 | 15:42

    Draga Tifani pozdravi svog tatu i reci mu da su Srbi normalan narod koji želi život dostojan čoveku, a tebi prijatan boravak u Srbiji.

  • Baka

    12. mart 2019 | 16:32

    Bravo mala. Fala bogu da je neko otud došao da uživa ovde a ne da nas davi Uživaj, došla si na pravo mesto. I pozdravi tatu kad se čujete i reci mu gde si i kako ti je ovde pa mu preporuči.☺😀😮😁😂😃😍

  • Zrn

    12. mart 2019 | 16:07

    Bolje da su nam braća Ameri nego Šipci i odrodi. Uostalom kada bi Ameri hteli da okrenu ćurak pa podrže nas, u nama bi dobili pakleno odanog saveznika nisu ni svesni... Pa mi smo oduvek bili skloniji svemu što dolazi iz Amerike nego nečemu sa istoka. Muzika, film, odeća... jezik, sve je maksimalno popularnije od bilo čega što je sa istoka... Znači Ameri treba samo da nam priznaju naše zasluge iz prošlosti, da priznaju svoje greške prema nama i da stanu uz nas na svaki način.... Garantovano bi u nama imali jakog i pouzdanog, ali istovremeno opreznog saveznika koji zaslužuje veliko poštovanje... BR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA