• 13

Trampovoj mezimici hladno u Beogradu! Dečko milijarder joj kupio 5 bundi, evo koliko hiljada evra je iskreširao! (FOTO)

Majkl Bulos se "otvorio" kako bi obradovao svoju devojku Tifani Tramp

  • 13

Tifani Tramp izlazi iz jednog beogradskog restorana Foto: Telegraf

Tifani Tramp je tokom današnjeg dana, 13. marta, uživala u jednom beogradskom restoranu francuske hrane na Kosančićevom vencu. Nakon ručka, ćerka predsednika Amerike Donalda Trampa, ne skidajući osmeh sa lica, krenula je put hotela.

Njen dečko, Majkl Bulos rešio ju je da je obraduje, tačnije da joj kupi bundu. On se u pratnji prijatelja zaputio u butik poznate srpske kreatorke Irene Grahovac gde je na kraju i pazario ovaj odevni predmet.

Majkl Bulos, dečko Tifani Tramp, kupuje bundu za svoju devojkuFoto: Telegraf

Kako Telegraf saznaje, Majkl je prvoibitno kupio jednu bundu, plativši je 500 evra. Nakon toga, vratio se u hotel, a onda je zajedno sa Tifani kontaktirao Irenu Grahovac. Bulos je onda vrlo brzo ponovo došao u butik i uzeo još 4, isto po ceni od 500 evra. Inače, regularna cena ove bunde je 1.000 evra, ali je ona bila na sniženju.

Majkl Bulos, dečko Tifani Tramp, kupuje bundu za svoju devojku Foto: Telegraf

Na kraju, Majkl Bulos je za ovih 5 bundi platio ukupno 2.500 evra. Kako saznajemo, Tifani su se ovi pokloni dopali.

Majkl Bulos, dečko Tifani Tramp, ide u hotel sa kupljenim bundama Foto: Telegraf

VIDEO: Trampova ćerka na ručku u Beogradu, cirkala vino, ali nije jela srpsku hranu:

(D.J./V.Đ.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trifa

    lepoprijatan boravak

  • Toma

    Hvala Bogu da je došla Trampova ćerka u Beograd!!! Nama treba da bude čast i veliko zadovoljstvo što boravi ovde da se licno uveri u gostoprimstvo, ljubaznost i nada sve iskrenost srpske duse!? Njene I impresije i dečka umnogome će doprineti reputaciju naše zemlje u svetu!? Tim pre što će ćerka preneti ocu duh srpskog naroda!?Da i otac što pre dođe u Srbiju!? Trampova ćerka boravkom u Beogradu, otvorila je I,, o verila,, vizu za oca za posetu saveznickoj Državi, gde se pre 100 godina vijorila Srpska zastava na Beloj kući. Od srca iskreno toma m.

  • joca

    I ovde komentari negativni. Zašto? Meni je lično drago što je Trampova ćerka u Beogradu i što će provesti desetak dana. Upoznaće naš narod i videće da niti smo divljaci niti ljudozderi, kako su nas svojevremeno amerikanci nazivali. To što je kupio bunde u Beogradu ne znači da je hteo da uštedi, već su mu se dopale i verovatno će nekome tamo pokloniti. Ja ne shvatam ljude, da je platio 5000 evra po bundi, bilo bi kako se bahati, a toliko siromašnih na svetu. Boze me sačuvaj koliko smo prolupali kada u nečemu lepom vidimo ruzno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima