≫ 

Odstranili su mi delić materice: Voditeljka progovorila o teškim trenucima kroz koje je prošla nakon saznanja da ima rak

- Prvo moje pitanje za ginekologa bilo je: Da li ću moći da ostanem u drugom stanju?" - prisetila se voditeljka

  • 3

Jelena Petković, voditeljka "Parova" tokom emisije "Posle ručka" koja se emituje na televiziji "Hepi" progovorila je o temi neplodnosti.

Petkovićeva je u 42. godini postala majka po prvi put, ali ne krije, da je prethodno kuburila sa ozbiljnim ginekološkim problemima.

Jelena Petković, Foto: Instagram/jelenastem011

Na pitanje da li ju je nervirao izraz "prastara prvorotka", voditeljka je odgovorila:

- Naravno da su mi smetala ta učestala pitanja, naročito jer sam imala dugogodišnju vezu. Ali, ljudima je uvek lakše da gledaju u tuđe dvorište - rekla je Jelena, a onda otkrila kako je došlo do problema.

Jelena Petković, Foto: Instagram/jelenastem011

- Iako je papanikolau test dva meseca pre pregleda bio u najboljem redu, a onda sam saznala da imam rak grlića materice. Prvo moje pitanje za ginekologa bilo je: Da li ću moći da ostanem u drugom stanju?" Moj doktor, u kojeg imam potpuno poverenje, rekao mi je da samo slušam njega. Odstranili su mi delić materice, ali sam ja i pored toga imala začeće prirodnim putem - priznala je voditeljka.

VIDEO: Potresna ispovest pevačice koja je pobedila rak dojke: Živite svaki dan kao da je poslednji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V HAN

    14. mart 2019 | 21:24

    Nije jedina koja je obolela od ove bolesti,ona je bar saznala istinu a nama na jugu i neznamo nego umiremo i sve nam je lepo jer dijagnozu nemamo od koga da saznamo,ipak nam je drago da je ovima na severu sve lepo i po meri velikih.

  • Srpkinja 100%

    15. mart 2019 | 09:50

    Vazno je da je izlecena i da se ostvarila kao majka,naročito u tim godinama.Bravo Jelena👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA