Bivši predstavnik Hrvatske na Evrosongu doživeo saobraćajnu nesreću, sat i po vremena menadžer pokušavao da dobije policiju!

- Ovaj put, hvala Bogu, nema povređenih, a moglo je biti svašta - rekao je Mihovil Bek, menadžer hrvatskog pevača

  • 0

Poznati pevač iz Hrvatske Žak Houdek doživeo je saobraćajnu nesreću u centru Zagreba.

Ovu informaciju prvo je objavio Žakov menadžer Mihovil Bek, koji je sa njim bio u automobilu. Kako je objasnio, zvao je policiju sat i po vremena, a i nakon tog perioda, prema njegovim tvrdnjama, nisu došli.

- Eto, to je naša saobraćajna policija!!! Već sat i po čekam da dođu na mesto nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobegla s mesta nesreće! Najstrašnije što se četiri puta u ovih sat i po niko ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću verovatno čekati noćnu smenu jer nema dovoljno patrola. Sa mnom je u autu i Žak, a povređenih srećom nema!!! - napisao je Mihovil Bek.

Žak Houdek, Foto: Tanjug/AP

Iz zagrebačke Policijske uprave su otkrili da nisu odmah reagovali zato što su imali hitniji slučaj od ovoga.

Mihovil Bek je ispričao da je policija došla tek nakon 3 sata i 20 minuta čekanja.

- Bila su to dvojica najpristojnijih i najprofesionalnijih policajaca. Nisu oni ništa krivi, ljudi rade pošteno svoj posao u okolnostima koje su im date - rekao je Žakov menadžer i dodao da mu nije jasno što se niko njemu nije javio na broj 192 kada je četiri puta zvao:

- Oni s druge strane ne znaju ni kakva je šteta, ni kakva je nesreća bila. Ovaj put, hvala Bogu, nema povređenih, a moglo je biti svašta - zaključio je Bek.

VIDEO: Marija Šerifović: Pevačima nekad na koncertima nije do pevanja, ali vas to ne treba da zanima

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA