≫ 

Poslednja pesma Šabana Šaulića: Evo šta je napisao za svog naslednika Emira Habibovića (VIDEO)

- Spot sam snimao još za Šabanovog života, a on mi je jedino zamerio što ekipu nisam doveo kod njega u Krčedin, jer je smatrao da bi taj ambijent još bolje dočarao muziku i stihove koje mi je napisao - kaže Emir Habibović

  • 0
Šaban Šaulić i Emir Habibović, Foto: Promo

Šaban Šaulić bio je ne samo veliki pevač, već i autor, a čast da snimi njegove pesme u poslednjim mesecima života kralja folka imao je Emir Habibović.

Šaulić, koji je govorio da je Emir njegov naslednik, zbog čega ga je zvao i da gostuje na njegovim poslednjim velikim koncertima u Beogradu i u Sofiji prošle jeseni, svom mladom kolegi i prijatelju dao je i dve numere za novi album. Za jednu od njih, pod nazivom "Ispričaću svima", Emir je nedavno objavio i spot, u kome je pokušao da dočara boemsku atmosferu koja je obeležila druženje sa legendarnim umetnikom.

- Spot sam snimao još za Šabanovog života, a on mi je jedino zamerio što ekipu nisam doveo kod njega u Krčedin, jer je smatrao da bi taj ambijent još bolje dočarao muziku i stihove koje mi je napisao. Verovatno je bio u pravu, kao i za mnoge druge stvari koje mi je savetovao, ali najvažnije je da posle njega ostaje još jedna lepa pesma - kaže Emir Habibović.

Spot pogledajte u nastavku:

VIDEO: Moj otac nije danas otišao: Potresan govor Šabanovog sina Mihajla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA