≫ 

Marija Karan živi u stanu od 2,7 miliona dolara, a tek da čujete od kog holivudskog šmekera je njen muž kupio ovu luksuznu nekretninu!

Glumica već nekoliko godina sa suprugom i sinom živi u Los Anđelesu i vodi život prave holivudske zvezde

  • 13

Srpska glumica Marija Karan već godinama žibi i radi u Americi, gde je srećno udata za holivudskog agenta Džoela Lubina, sa kojim je pre tri godine dobila sina Marka Lea.

Marija sa porodicom živi u Los Anđelesu, a poznato je da njen suprug sarađuje sa najvećim holivudskim zvezdama i koliko su imućni.

Međutim, malo je poznato da je njihov dom koji je Lubin kupio 2011. godine zapravo bivši dom glumca Džejsona Statama, koji je Marijinom suprugu tada prodao luksuznu nekretninu za 2,7 miliona dolara.

Džejson Statam/ Foto: Profimedia

Osim što uživaju u raskoši svog doma, Marija i Džoel poseduju kolekciju vrednih umetničkih dela koja krasi njihovo imanje.

Podsetimo, Marija Karan udala se za svog izabranika 24. maja 2014. godine u crkvi Ružici na Kalemegdanu, u krugu porodice, kumova i prijatelja. Slavlje je nastavljeno u elitnom restoranu, a venčanju su prisustvovale brojne zvanice iz Holivuda, koje su odsele u ekskluzivnom hotelu u centru Beograda.

Foto: Instagram/marakaran

Sina Marka Lea dobili su krajem februara 2016. godine, a lepa glumica porodila se u jednoj od najboljih bolnica u Los Anđelesu. Šuškalo se da je porođaj koštao oko 20.000 dolara.

VIDEO: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA