≫ 

"Ona je moj tip devojke, imam sličnu njoj!" Era Ojdanić oduševljen Milijanom (21), a evo šta kaže o njenoj vezi sa Milojkom (74)

- Ja sad izbegavam da se pojavim sa mladom devojkom negde u nekom ekstra klubu ili kafiću jer svi kažu: "Vidi onog matorog pedofila" - kaže Era

  • 28

Pevač Era Ojdanić se oglasio i prokomentarisao veza Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) koja je podigla veliku prašinu i izazvala burne reakcije javnosti.

Milijana i njen dečko Milojko gostovali su u jutarnjem programu na "Hepi" televiziji, a onda se u emisiju uključio i Era Ojdanić koji ih je javno podržao.

Milijana i Milojko, Foto: Marko Jovanović

Milijana je tom prilikom izjavila je da joj je Era veoma simpatičan i da ga prati na Instagramu, međutim i Ojdanić je imao samo reči hvale za Milojkovu devojku.

- Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna - rekao je na početku razgovora Era za portal Espreso, pa nastavio:

- Mnogi kažu da je ova veza komercijalna, da je medijska itd. Ja ne bih rekao jer sam čovek sa debelim iskustvom iz takvih nekih veza kao što su oni. Vidi se odmah da je on stari mačor. Kad sam odlazio u hotel Jugoslavija, ja se njega sećam odatle na ruletu. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan.

Era Ojdanić, Foto: Nikola Tomić

- Mene iznenađuje cela Srbija što se šokirala zbog njihove razlike u godinama. Ljubav nema granice, shvatite to jednom, ljudi. Ljubav nema granice, naravno, ako je uzajamna. U ovom slučaju, čini mi se, koliko ja pratim i razumem se u takve ljubavne šeme da je ovo iskreno i sa jedne i sa druge strane. Njemu to odgovara - mlada devojka, takoreći odrasla pored njega i mislim da je blizina učinila svoje i po meni je to potpuno okej. Ja ih podržavam, jer vidim da se ona iskreno brani, što mnogo govori, jer nju njena generacija i nešto stariji od nje apsolutno nikad nisu interesovali. Ona je odrasla pored njega, sa njegovom pažnjom koju joj je posvećivao, sa njegovom žvakom - kaže pevač.

- Ja sad izbegavam da se pojavim sa mladom devojkom negde u nekom ekstra klubu ili kafiću jer svi kažu: "Vidi onog matorog pedofila". Kakav pedofil, čoveče? Je l' je punoletna? Jeste. Je l' ona odlučuje s kim pije kafu, s kim vodi ljubav, s kim hoće da se druži? Alo bre, neki ljubavni advokat njoj apsolutno nije potreban - zaključio je Era.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju

(Telegraf.rs/Espreso)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    22. mart 2019 | 08:36

    Nasli su koga da pitaju...👎👎👎

  • Milica

    22. mart 2019 | 11:12

    Za mene je ovaj starac pedofil. Svi pisete o njima. Jos.ako udju u Parove stvarno ne znam gde ide ovo ludilo.

  • Gaga

    22. mart 2019 | 09:20

    Pedofil I jedan i drugi. Kao da su braća

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA