• 7

"Možda zbog toga što nisam imao prisustvo oca..." Veljko Ražnatović progovorio o svom ponašanju i priznao da je bio problematičan!

- Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim - kaže Veljko

  • 7

Veljko Ražnatović poslednjih godina posvetio se boksu i to veoma uspešno, pa je u emisiji o borilačkim sportovima "U klinču" govorio o svojoj karijeri, ali i o svojoj porodici.

Kako su mnogi zapamtili Veljkovo ponašanje od pre nekoliko godina, te su ga kritikovali zbog toga, Ražnatović je sada u intervjuu, novinaru i autoru emisije "U klinču" Željku Čačliji otkrio da je pronašao pravi put.

- Mislim da bi voleli da vide krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk i neko bahanalisanje, ja nisam prosto tako podizan i nikad to neće moći da vide. Gledam da svoje roditelje i sve prikažem u najboljem svetlu stalno. Smatram da bi moj otac danas bio ponosan što se bavim ovim sportom. Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim. Naravno, svi smo bili mlađi, svako ima neke ekcese, ja sam se pronašao u ovome i anulirao sam taj višak energije i negativno ponašanje koje sam pre vukao sa sobom, ali putevi su mi sad jasni, vidim sve. Ja sad imam svoj put, ko hoće može da mi se pridruži, ko neće može da gleda zajedljivo sa strane - izjavio je Ražnatović koji je istakako da se često susreće za zavišću drugih:

Veljko Ražnatović, Foto: Promo

- Koliki god patriota bio mi smo uvek bili država u kojoj se uvek gledalo da komšiji umre krava, ko god radi nešto što je dobro što ima neki smisao, uvek su se nalazili ljudi baš odavde koji će to osuditi, šta god bilo. Bilo ko da je izvikan da je uradio nešto, uvek će se tražiti da se iskoristi u negativnom kontekstu - naglasio je Veljko koji ističe da će prezime Ražnatović uvek predstavljati u dobrom svetlu.

Veljko Ražnatović, Foto: ATA Images

- Jako sam bio problematičan i da smirio sam se. Možda je to što nisam imao prisustvo oca pa niko nije mogao... Znaš kako kod nas kad imaš tatu, majka onda kaže: "Zvaću tatu", e to je kod mene malo pomućena linija, ali nikada ja nisam radio ništa abnormalno. Mogao sam malo manje da izlazim i više da učim, sada je sve došlo na svoje. Ne mogu da kažem da žalim to sam to radio jer morao sam da vidim šta ne treba da se radi da bih sada znao šta da radim. Ne žalim, ponosim se svakim delom svog života i gledam da u ostatku života uradim stvari o kojima će se pričati ne samo ovde nego i u celom svetu i ne samo sada nego večno - kaže Ražnatović.

VIDEO: Veljko Ražnatović vezao šestu pobedu u boksu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cana

    Ne znam koliko vas je imalo priliku da vidi tog dečka na ulici. Ja jesam u BL. Njegovo ponašanje je najblaže rečeno bahato,navalento i narcisoidno. Odnos prema djevojkama,turiranje u svom autu sa pojačanom muzikom do daske,naravno mamine pjesme,opijanje tako da svi primjete da je on u klubu,dno dna. Veliko razočarenje.

  • Boban

    Uvek češ da budeš Cecin sin.

  • BASA

    Bravo Mali ! Samo guraj napred !

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima