≫ 

Gastoz o seksu sa Lunom, Markovoj izjavi da neće moći više da se druže, zašto ne priča sa Anabelom i da li se Ana Korać prostituiše!

- Anabela je nešto ljuta na mene bez potrebe, ja znam zašto, ali nema ni veze - rekao je Gastoz

  • 22

Luna Đogani konačno je javno priznala ono što se već mesecima znalo - da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom za kojeg kaže da su imali seks, ali da su ostali samo prijatelji.

Gastoza je iznenadilo to što je pred svima izgovorila tako nešto, a sada kaže da stoji iza svake njene reči.

- Ja sam ti muška ku*va stara. Stojim iza svake Lunine reči, stajao sam i pre stojim i sada. Kad nismo nismo, kad jesmo, jesmo - rekao je, ali na pitanje kakva je Đoganijeva u krevetu nije bio voljan da odgovori.

- To su stvari na koje ne mogu da odgovorim. Jadno bi bilo sa moje strane da pričam o tome i njena keva i ćale to pročitaju - objasnio je Gastoz koji je dao prilično ironičan odgovor na konstataciju da je Marko Miljković zabranio Luni da se druži sa njim kada izađe iz "Zadruge 2".

Luna i Gastoz, Foto: Instagram/luna_djogani

- Dobro, onda ja neću da se družim sa pola Beograda, niti će taj Marko! - rekao je Gastoz.

No, i pored toga što je bio sa Lunom, Gastoz kaže da mu ona nije najseksi zadrugarka.

- Sanja mi je najjača riba definitivno, to je niški sindrom, jug. Maja Marinković je teška glupačica, video sam je nešto na instagramu bila mi slatka, ali kada sam je video u jednoj kafani ja joj rekao čekaj bre ti si Maja, ona kao da, a ja joj rekao: "Aj ćao". Sviđa mi se Dragana, ali se ugojila baš. Video sam je jednom prilikom u gradu i pao sam na dupe, sad ima deset kilograma više - objasnio je Nenad.

Na pitanje kako komentariše priče da se Ana Korać bavi prostitucijom, rekao je:

- Svi rade za pare u ovoj državi, svi se prodaju za pare, svi se je*u za pare i svi imamo pi*ku na kojoj imamo cenu. Ko da je to tabu tema, da se neko je*e za pare i tako zarađuje u 21. veku - iskreno je izneo svoje mišljenje Gastoz za Srpski telegraf.

Anabela i Luna, Foto: Instagram/luna_djogani

Inače, on je otkrio i da ne razgovara sa Anabelom.

- Anabela je nešto ljuta na mene bez potrebe, ja znam zašto, ali nema ni veze - zaključio je Gastoz.

VIDEO: Gastoz bi se ljubio i sa Kijom

VIDEO: Iskusna... Luna objašnjava kako je imala seks sa Markom u stolici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    23. mart 2019 | 13:22

    Au kakve inteligentne izjave😁 mada i on takav kakav je, za Lunu je premija. Ona je dno dna, ne znam ko ce normalan posle svega da bude javno sa njom bez blama

  • Đina

    23. mart 2019 | 11:26

    Šta reči za nekog ko se ponosi svojim sex akcijama, i meri, čiji je "ponos" veči. Blam za blamom, i još kaže,, Šta, zar se to videlo"...

  • Lado

    23. mart 2019 | 17:07

    Ova Stanija je za Lunu vrh vrhova! Cista, obucena, kulturna, dama bre.prava. A Luna prava jadnica, sirota ne zna nista sem stolice. Njoj je seks centar sveta, za.ostalo niti zna niti joj treba. Mucenica prava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA