≫ 

Darko Lazić zakazao prvi nastup posle 7 meseci, a tek da čujete koliko mu je cena porasla posle teške nesreće!

On je za 7 meseci izgubio između 250.000 i 350.000 evra, a uskoro mu se rađa sin i novac mu je neophodan

  • 49
Darko Lazić, Foto: ATA Images

Darko Lazić uspešno se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je imao 23. oktobra na putu Subotište-Brestač, ali je prekršio savete lekara i već je zakazao prvi nastup!

Naime, iako ne bi trebalo da peva pre juna meseca, Darko će 24. aprila prvi put stati na binu i to sa Acom Lukasom.

- Darko je prihvatio poziv organizatora za koncert u Hali sportova u Subotici, 24. aprila. Pored njega i Lukasa, nastupiće i Gazda Paja i Mili, a razlog zašto je Darko pristao da peva verovatno je novac. On je za 7 meseci izgubio između 250.000 i 350.000 evra, što nije malo. Od oktobra, kada je imao nesreću, Darkova porodica se zadužila. Pomogao im je jedan menadžer, ali Darko sada mora i da vrati dosta novca, i da zaradi za sebe i za porodicu. I sin za manje od četiri meseca treba da mu se rodi, tako da mu je novac neophodan - kaže izvor.

Darko sa trudnom Marinom, Foto: Nikola Tomić

Pored troškova oko sebe, porodice i radova na kući koju treba da završi kako bi tamo živeo sa verenicom Marinom i sinom, Darko daje i alimentaciju za ćerku Lorenu.

Ono što je u neku ruku vrlo morbidno jeste činjenica da je cena Darkovog nastupa posle nesreće veća nego ranije, pa će umesto za, u proseku, 7.000 evra, Lazić sada pevati za 10.000 evra. Svakako, cena nije ista za svaki nastup i svaki klub, ali očigledno je da, koliko god to strašno zvučalo, Darkov nastup posle nesreće vredi više.

Reklama za veliki koncert, Foto: BNM Media

VIDEO: Darko Lazić sa trudnom verenicom Marinom uživao na koncertu u Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. mart 2019 | 10:54

    A da nastupa malo u zatvoru zbog voznje bez dozvole,drogiran i pijan????sta kaze doktor?

  • Krstaja

    24. mart 2019 | 10:49

    Novac mu je potreban jer mu se radja sin, zavrsava kucu i placa alimentaciju a do sad je imao 7000e po nastupu? Ja sa mesecnom platom od 400e cekam sina, zavrsavam kucu i placam alimentaciju. Meni treba 17,5 mesecnih plata da bih zaradio sto on zaradi pre nesrece za 2 sata pevanja, dok mi sada treba 25 mesecnih plata da zaradim 10000 koje ce on dobiti nakon nesrece za 2 sata pevanja. Znaci sada mi treba 2 godine svakodnevnog rada u kineskoj firmi u Smederevu da bih zaradio sto on za 1 nastup. Pa realno on je socijalni slucaj. Dajte ljudi da skupimo neke pare da mu damo, sirotinja nema ...

  • nibrS

    24. mart 2019 | 10:49

    U zatvor, a ne pare da zarađuješ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA