≫ 

"Pa šta ako je oženjen?! Njena je stvar s kim se je*e!" Komšije Andreane Čekić nemaju ništa protiv pevačicine veze sa čovekom koji je zbog nje ostavio ženu

- Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje - rekla je komšinica

  • 30

Andreana Čekić odnedavno je u vezi sa oženjenim Markom Miloševićem, čija žena Marina je u ispovesti koju je dala rekla da je "pevačica njenom detetu nudila psa, a onda mu je ukrala oca". Međutim, ni Andreana ni Marko ne haju mnogo za to, pošto je pevačica u subotu, 23. marta, objavila fotografiju sa njim sa aerodroma, odakle su išli na njen nastup u Minhen.

No, za to vreme neke njene komšije pričale su o pevačici i, kako kažu, viđali su je sa novim izabranikom.

- Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Ali pratim njen rad i volim kako peva - rekao je u prolazu mladić koji se vraćao iz kupovine.

Andreana Čekić i Marko Milošević, Foto: Instagram/andreanacekic

Komšinica koja je potom naišla kaže da je čitala o Andreaninom razvodu od Ivana Miladinovića, te da nema ništa protiv što je pevačica sa oženjenim čovekom.

- Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje - rekla je žena, dodavši da je Marka već viđala u kraju.

- Što se tiče njene nove veze, zaista ne znam ništa o tom čoveku. Ne bih komentarisala ni da znam. To je njena privatna stvar - prokomentarisala je jedna trudnica.

Andreana Čekić, Foto: Nikola Tomić

Nakon nje, jedan muzičar, kako se predstavio, objasnio je da je i "prevara za čoveka" (?)

- Ona je dobra cica, odlično izgleda i još bolje peva. S kim se ona je*e, njena je stvar! Viđam je stalno, vozi crni džip, uvek je fina i nasmejana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve sa merom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lepa i šarmantna, dobra je devojka. Šta ima ko o njoj loše da kaže?! - rekao je izvesni S. Blagojević koji je, kako je rekao, sarađivao sa Darom Bubamarom, Kebom, Harisom Džinovićem...

Foto: Nikola Tomić

U tom trenutku naišao je pevač Milan Dinčić Dinča koji je podržao Andreanu.

Ovde živi moja sestra. Išao sam do nje da joj nešto odnesem. Andreanu nisam dugo video, ali je volim i super je lik. Nisam pratio njen privatni život, ali šta god da uradi i sa kim odluči da bude, ja je podržavam - poručio je Milan Dinčić Dinča za Alo.

Podsetimo, Andreana je za ispovest Markove žene Marine optužila svog bivšeg muža, rekavši da je dobila "jasne dokaze da je čitav intervju bio navođen, dogovoren i izrežiran od strane čoveka čija je i sama bila žrtva manipulacije - bivšeg supruga Ivana".

Andreana Čekić i Ivan Miladinović, Foto: Instagram/andreanacekic

Nakon ovoga Ivan se prvi put oglasio i u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf.rs rekao je da nema veze sa tim, ali da je on lično Andreaninog novog dečka doveo u njihov bend. Više o tome OVDE.

VIDEO: Ana Sević: Darkova odluka je kada će Loreni reći da će dobiti brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    24. mart 2019 | 11:08

    Комшије немају ништа против!!???Па, људи, Србија је изгледа, једина земља на свету где се пита комшилук како ће неко да живи!!!Будалаштина!

  • 937

    24. mart 2019 | 10:56

    Hoce namerno da nas uniste sa ovom propagandom da je sve dozvoljeno, hoce porodicu da nam uniste a kad to urade nema nas vise...

  • lea

    24. mart 2019 | 10:52

    To samo znaci koliki nemoral vlada kod nas kad ova kaze pa sta ako je ozenjen .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA