"Bila su mi polupana sva stakla, sve je bilo ružno i tužno": Neda Ukraden se prisetila najgorih momenata tokom bombardovanja 1999. godine

Pevačica je opisala strahovite detalje iz maja 1999. godine

  • 14

Neda Ukraden jedna je od mnogih javnih ličnosti koja je tokom bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine boravila sa porodicom u Beogradu i preživljavala teške trenutke.

Pevačica se na dvadesetu godišnjicu NATO agresije, 24. marta, prisetila stresa i straha sa kojim se tada svakodnevno borila i otkrila jezive detalje.

- U maju kada je bilo najgore, polupana su mi bila sva stakla na prozorima jer sam stanovala na Banovom Brdu, treći sprat. I sada, šta da radimo, da zovemo staklare ili ne. Odlučimo se mi ipak da ih zovemo i oni dođu. Mi sve zastaklimo i oblepimo selotejp trakama, i tako smo dočekali kraj bombardovanja. Sve je bilo mnogo ružno i tužno. Ne ponovilo se - ispričala je Neda Ukraden.

VIDEO: Kubura: Dešavalo nam se da krenu sirene u toku predstave, ljudi nisu bežali

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. mart 2019 | 21:41

    Da si ostala tamo odakle si došla ne bi doživela bombardovanje! Sram te bilo, još smeš da pričaš. Došla si u Beograd, dočekana kao kraljica, otvorila kafić, kupila stan, živela kao bubreg u loju. A sada pevas na proslavi Oluje i pljujes Srbiju i Beograd koji te je dočekao raširenih ruku. Sram te bilo!

  • Toka

    24. mart 2019 | 20:19

    Ali zato si pevala na proslavi oluje... stidi se nesretnice

  • FANTOM

    24. mart 2019 | 20:58

    A sta da ti kazem kad si pobegla '92 u Beograd a mene i moj narod ostavila da stvaramo Republiku Srpsku. Zalosno je sto ti nisi jedina a sada ste neke javne licnosti u Srbiji. Zbog tebe i tebi slicnih nismo bas mi iz Bosne bas omiljeni. Pitas li se zasto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA