Srpska voditeljka i glumica u snu buncala ime Ramuša Haradinaja: Ujutru je njen muž pozvao Milomira Marića

- Gospodine Mariću, molim vas da mi vratite normalnu ženu kući. Ona ne može da spava, samo viče: "Haradinaj, Haradinaj" - rekao je Milomir

  • 1

Voditelj Milomir Marić prisetio se intervjua koji je radio sa Ramušom Haradinajem, rekavši da je susret bio vrlo prijatan, da je sagovornik pristao da mu odgovori na brojna pitanja, te da je njegov zaključak takav da je "on očigledno tražio poštovanje koje nije dobio od Srba".

- Ramuš Haradinaj, kog svi potcenjuju, shvata duh vremena. Kad sam odlazio na intervju sa Ramušem Haradinajem mislio sam da odlazim da razgovaram sa nekim zlikovcem, buzdovanom, čovekom iz šume. Imao sam razna predubeđenja, međutim on je pristao da odgovara na svako moje pitanje. Da sam otišao kod bilo kog mojeg prijatelja na ovim prostorima i pitao ga ono što sam pitao Haradinaja on bi mene s punim pravom izbacio kroz prozor - ispričao je Marić, a onda se prisetio i jedne nedavne situacije kada ga je zvao muž njegove koleginice.

Milomir Marić i Katarina Korša, Printskrin: Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Jedna glumica koja vodi sa mnom program je noću počela da bunca i govori "Haradinaj, Haradinaj". Mene je ujutru zvao njen muž i rekao: "Gospodine Mariću, molim vas da mi vratite normalnu ženu kući. Ona ne može da spava, samo viče: "Haradinaj, Haradinaj"" - ispričao je Marić u emisiji "1 na 1".

Marić je u pomenutoj emisiji rekao i kako su Srbi "opsednuti" Haradinajem jer je on "udario na sve što nam je sveto".

VIDEO: Danijel Korša: Kija - da. Luna... Koja je to marka automobila?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    25. mart 2019 | 17:53

    Ramus Haradinaj i Hasim Tači i Kadri Veselji išli na slavu svetog Nikole kod Adema Jasarija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA