≫ 

"Devojčica Đeđa": Andrija Milošević posvetio urnebesnu pesmicu svojoj devojci i nema koga nije oduševio (VIDEO)

Glumac je objavio još jednu pesmicu za najmlađe i ponovo obradovao sve, a sigurno najviše svoju lepšu polovinu

  • 6

Najnovija pesmica Andrije Miloševića slatko je nasmejala, ali i oduševila sve njegove fanove i pratioce na društvenim mrežama, budući da je posvećena upravo njegovoj dugogodišnjoj devojci, koleginici Aleksandri Tomić.

Andrija je ponovo pokazao da njegov smisao za humor i gestikulaciju teško da iko može nadmašiti, te po ko zna koji put obradovao one koji ga vole.

Poznato je da ovo nije prva Andrijina pesma za dečicu, ali ovaj novitet za najmlađe sigurno je najoriginalniji upravo iz razloga što je posvećen njegovoj "Đeđi", kako glasi Sandrin nadimak.

VIDEO: Andrija Milošević ispevao pesmicu za decu koja je bolja od svih njegovih viceva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    26. mart 2019 | 08:50

    Kada cete da shvatite da Andrija Milosevic nije urnebesan pa cak ni duhovit?Ako je nekome smesno njegovo kreveljenje i one gluposti koje on izgovara taj onda ima problem sa sopstvenom inteligencijom.Isforsirani crnogorac kojeg je naravno a gde drugo nego u Beorad doveo i nametnuo Mima Karadzic,treba da nam bude zabavljac za narednu generaciju,naravno iz crne gore.Kako Mima da zavrsi karijeru a da nema naslednika"talenta" iz cg???Ne ide,ne znaju tupi Srbi da glume tako raskosno i da budu tako duhoviti kao crnogorci....uh al mi se gadimo...

  • mama

    26. mart 2019 | 08:38

    Ontreba da ima desetoro djece

  • Dijana

    26. mart 2019 | 21:54

    Ovog čoveka u čitanke!!! Stvarno njegovoj mašti nema kraja. 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA