Milijana (21) pred ulazak u Parove otkrila kako će reagovati ako se neka učesnica bude motala oko Milojka (74), a evo šta on kaže o Eri Ojdaniću (VIDEO)

Milojko (74) i Milijana (21) ove večeri će postati učesnici rijalitija

  • 28

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) ove večeri će postati učesnici rijaliti šou programa "Parovi".

Neposredno pred ulazak u vilu "Parova" Milojko i Miljana otkrivaju da nemaju tremu, ali da im najveći strah predstavlja zatvoreni prostor.

Milijana nije krila ni to da će u rijalitiju pokazati izlive ljubomore, ako se neka učesnica bude motala oko njenog Milojka.

Foto: Marko Jovanović

- Ja mogu baš dosta da trpim, ali kad me neko baš iznervira, to je kraj, onda poludim. Ako bi se neka motala oko njega, e onda bih bila ljubomorna - rekla je Milijana.

S obzirom na to da je Era Ojdanić nedavno izneo brojne komplimente na Milijanin račun, Milojko kaže da će se za svoju izabranicu boriti u koliko joj se pevač bude udvarao i pokušavao da je osvoji.

Kontroverzni par je priznao i to da bi najsrećniji bili kada bi Milijana tokom rijalitija ostala trudna, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taki

    26. mart 2019 | 20:33

    Da li je normalno da se toliko medijski uzdize ova odvratnost, da se pare daju ovim spodobama, dok decu lecimo sms porukama. Srbijo stidi se na sta si spala...

  • Vlada

    26. mart 2019 | 20:38

    Polusvet

  • SOVJET

    26. mart 2019 | 20:32

    Bože nas sačuvaj..!! Jel' bre dete da te pitam..!,jes' ti pri čistoj svesti i zdravom razumu..??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA