≫ 

"Ispoštovala je svog dečkića!" Gastoz se oglasio nakon gostovanja u Zadruzi, prokomentarisao Lunu i Marka, pa otkrio na koga se naložio! (FOTO)

- Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla - rekao je Gastoz

  • 14

Nenad Marinković Gastoz pozdravio se sa Lunom Đogani kada je ušao u Zadrugu, pošto mu je ona prišla i javila se, ali do pozdrava nije došlo kada je Gastoz napuštao imanje u Šimanovcima.

Kako kaže, šta je očekivao - to se i dogodilo.

- Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa... razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada - ironično je rekao Gastoz.

Luna i Gastoz se pozdravljaju, kada je on ušao u Zadrugu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Boli me uvo! Ne opterećujem se time - dodao je.

- Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak - objasnio je Gastoz kojem se tokom žurke dopala jedna devojka.

- Što se Stanije tiče, svidela mi se naravno. Dobra je, svašta bih joj radio. Kad sam video onu njenu haljinicu, ohladila me! - kazao je Nenad Marinković Gastoz po izlasku iz "Zadruge 2".

Stanija i Gastoz čitavu noć bili su bliski, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

VIDEO: Gastoz ušao u Zadrugu, Lunina reakcija HAOS! Prvo prebledela, a onda...

VIDEO: Ova je Luna dozivala Gastoza dok se on provodio sa Kijom

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,.,

    27. mart 2019 | 15:20

    Ma kakvog deckica...serpa i stolica obostrano glume radi korisri neku vanzemaljsku ljubav,to su mamkne instrukcije svakodnevnog izvodjenja. Prvo sam islila da on nju koristi,ali jasno je sve kako je vreme proslo,ona njega jos kako korisri vise nego on nju,treba jedan da je smirujw ,da ima manje hejta i histerije.Jadno ,a ona misli da je kao popravila utisak napolju,a jos gore se ukopala.Nije sve j tome da kao nisi sa ozenjenim,vece si ogavnosti ove sezone pokazala.

  • EL...

    27. mart 2019 | 14:04

    Rekla je : što ga sad uvode ?, zašto ga nisu uveli kad sam tražila !? Time je sve rekla , a potvrdila , jer mu se javila tek nakon Markovog odobrenja , 🤔 ... Ona nema svoje - JA ! Takođe kao što nije prisustvovala žurci 😂🤣👻...

  • Laus

    27. mart 2019 | 18:16

    Kad se Kvazimodo nafura da je frajer....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA