≫ 

Zvezda "Balkanske međe" milionerka! Na premijeri prošetala skupocenu haljinu, a tek da čujete ko joj je otac

- Milenin otac je vrlo bogat čovek, vlasnik je jednog salona poznate marke automobila. U tom poslu je dugo, pa je sigurno i zaradio dosta novca. Zato ne čudi što Milena može da odvoji toliko para za garderobu - kaže izvor

  • 5
Milena Radulović, Premijera filma Balkanska međa Foto: A. Nalbantjan

Lepa Milena Radulović, zvezda novog ostvarenja "Balkanska međa" u kojem igra sestru Jasnu Blagojević, na premijeri filma u Sava centru prošetala je skupocenu haljinu marke "Red Valentino", čija je cena oko 1.000 dolara.

Međutim, Milena to nije isticala, kao što ne ističe da dolazi iz imućne porodice!

Naime, njen otac je vlasnik salona poznate marke automobila, ali Milena o tome ne voli da priča javno.

- Milenin otac je vrlo bogat čovek, vlasnik je jednog salona poznate marke automobila. U tom poslu je dugo, pa je sigurno i zaradio dosta novca. Zato ne čudi što Milena može da odvoji toliko para za garderobu. Iako je i sama glumica uspešna u svom pozivu, jer je već imala nekoliko velikih filmskih i serijskih projekata, ubeđen sam da ona nije sama platila tu haljinu. Za većinu glumaca u Srbiji to je preveliki iznos - kaže naš izvor blizak mladoj glumici.

Lepa Milena Radulović, Foto: Nikola Tomić

Ipak, i pored toga što je odrasla u luksuzu, Milena se uvek lepo ponašala i nikada nije pravila razliku među svojim kolegama.

- Ona nikada nije pričala o tome ko je njen otac, to ne potencira. Tako je vaspitana. Posebno ne govori o tome koliko para ima ili da li kupuje firmiranu garderobu poznatih brendova, niti koliko to košta. Među glumcima važi sa pristojnu i finu devojku, svi je vole. Zaista nisam čuo da je neko imao problem s njom po bilo kojem osnovu - zaključio je sagovornik.

Ipak, iako ne govori o svojoj porodici, lepa glumica iskreno priča o vezi sa starijim kolegom, glumcem Radovanom Vujovićem.

Milena i Radovan, Foto: Nikola Tomić

- Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik - ispričala je Milena koja je za njihovu zajedničku scenu u novoj seriji "Pet" rekla da je to bilo prijatno iskustvo.

- Bili smo zajedno u samo jednom kadru i prijalo mi je. Sada oboje snimamo seriju "Državni službenik", gde igramo bliske kolege. Imamo više zajedničkih scena, idemo zajedno na posao, tako da smo, pored emotivne, osetili i taj vid poslovne veze - rekla je Milena.

Radovan se pre Milene zabavljao s Anjom Alač, glumicom, te ćerkom Vesne Čipčić. Pre nje bio je u vezi sa koleginicom Nadom Macanković, koja se kasnije udala za košarkaša Bojana Janjića.

VIDEO: Milena Radulović na premijeri filma "Balkanska međa": Reakcije srpske publike čekam više od svega!

VIDEO: Pogledajte kako je bilo na premijeri filma "Balkanska međa"

VIDEO: Aleksandar Radojić: 20 godina se čekalo na film sa ovakvom tematikom

(Telegraf.rs/I. Ercegovčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoJo

    28. mart 2019 | 10:42

    Nije Bojan Janjic nego Bojan Janic i nije kosarkas nego odbojkas.. Slicno je to.

  • Косингас

    28. mart 2019 | 10:15

    Бојан Јанић је одбојкаш!

  • zvoncica

    28. mart 2019 | 10:09

    Ona mi je prelepa i divna glumica, ali nikako mi ne ide uz njega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA