≫ 

U suzama, neprestano gledala u pod: Zorica Brunclik je izgubila rođenog brata, ali nije mogla da ne dođe na grob svog kuma Šabana (FOTO)

Zorica je došla na Novo groblje, na mesto večnog počivališta svog kuma Šabana, iako je nedavno imala još jedan smrtni slučaj

  • 0
Šaban i Zorica prilikom snimanja duetske pesme, Foto: G. J.

Zorica Brunclik i njen  suprug Miroljub Aranđelović Kemiš došli su na Novo groblje, na obeležavnje 40 dana od smrti voljenog kuma Šabana Šaulića.

Iako je nedavno izgubila rođenog brata Ljubivoja, Zorica nije mogla da ne poseti kumovu večnu kuću, a bol na licu nije mogla da sakrije.

Zorica je sve vreme gledala u pod, crne naočare nije skidala, a Kemiš ju je čvrsto držao za ruku.

Zorica Brunclik, Foto: Marko Jovanović

Zorica Brunclik i Kemiš, Foto: Marko Jovanović
Zorica Brunclik i Kemiš, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: 40 dana od smrti Šabana Šaulića: Goca neutešno plakala

Podsetimo, Zoričin govor na komemoraciji Šabanu Šauliću rasplakao je sve u sali Skupštine grada.

- Naši ljudi tuguju u celom svetu, tuguje region, porodica je neutešna. Kumovi tuguju. Pre nego što bilo šta kažem, uvek sam se pitala što si baš mene izabrao, jer si povučen i tih, a ja sasvim suprotno. Sa kim ću, kume, ja da pevam, kada smo najčešće pevali zajedno? Na vašoj poslednjoj slavi ljutio si se što nema muzike, a ja sam htela da se ispričamo i bila sam srećna. Pričali smo i pravili planove, da udamo Zlatu, da oženimo Mihajla. Sve se, kume, prekinulo, sve to ne postoji. Ti si bio moj pevač, za sva vremena. Putuj sa anđelima, naš ponosu, i neka ti je večna slava - plačući je izgovorila Zorica Brunclik, dok su se u sali prolamali jecaji i suze.

Podsetimo, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Kada je reč o Zoričinom bratu Ljubivoju, pevačica i on godinama nisu govorili.

- Jedva sam uspeo da se pomirim sa njom pre pet godina, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom - ispričao je Ljubivoje pre devet godina, kada ju je podržao prilikom njenog učešća u rijalitiju "Farma".

Zorica je tokom karijere priznala da je kao mala živela u velikoj bedi, ali da je, kada je zaradila prve pare, svom bratu Ljubivoju i majci napravila kuću.

- S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali dijareju. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće - otkrila je Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA