Skoro 30 godina je mlađa od zeta: Milijanina majka se uključila u Parove, pa prokomentarisala vezu njene ćerke i 53 godine starijeg Milojka

- Mi znamo za Milijanu, da voli starije ljude. Nisam se iznenadila uopšte - počela je svoje izlaganje Milijanina mama

  • 13

Čim su ušli u "Parove", Miijana Bogdanović (21) i njen dečko, Milojko Božić (74), privukli su ogromnu pažnju. Tokom sastanka, u rijaliti "Hepi" televizije telefonskim putem uključila Milijanina mama, koja je skoro 30 godina mlađa od Milojka, iprokomentarisala vezu njene ćerke i 53 godine starijeg Božića.

Milojko Božić, Milijana Bogdanović Foto: ATA Images

- Mi znamo za Milijanu, da voli starije ljude. Nisam se iznenadila uopšte. Milijanin tata nema ništa protiv tih njenih veza, samo nemojte više da ga spominjete. On radi u javnom preduzeću i ima velike probleme... Sve je to tačno, da ima zabranu prilaska ćerki, samo nemojte ga spominjati uopšte. Jesmo, vodili smo je kod lekara i posle je išla i sama, ali eto... Da je razdvojim od Milojka nisam pokušala, jer sam videla da je to prava ljubav. Kad neko od 21 godinu čeka da on dođe iz bolnice... I on nije bogat... Ja imam jedan moto - psi laju, karavani prolaze. I ovo će sve proći - rekla je Milijanina mama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja luka

    28. mart 2019 | 14:05

    Sve vas treba uhapsiti.i majku i oca i ovog momka.pa otkad je u vezi?imala 16 god.

  • sas

    28. mart 2019 | 15:50

    A i mama je pametnica : psi laju karavani prolaze ! Mogla je nešto i iz svoje glave , mada da ima nešto u glavi , ne bi vaspitala ćerku da se vuče sa dedovima od 80 godina ! Evo je i mama u parovima za koji dan ! Izgleda da je ovde jedino otac normalan , on nastrada i dobi zabranu prilaska ćerki ! Ovaj deda se ocesa o piletinu a mama i cerka medijsku popularnost !!!

  • y

    28. mart 2019 | 14:31

    Ja neznam stvarno koje ovde lud. Ako ovo podržavamo , neznam kud ovaj svet vodi.☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA