• 4

Poznate ličnosti pevale za malog Strahinju: Pevači podržali humanitarnu akciju (FOTO)

Veliki broj javnih ličnosti odazvao se humanitarnoj žurci pod nazivom "Svi za Strahinju"

  • 4

Ivana Pavković i Petar Mitić, Foto: Marko Jovanović

Veliki broj poznatih ličnosti okupio se u četvrtak, 28. marta, u jednom prestoničkom restoranu u Beogradu povodom humanitarne žurke "Svi za Strahinju".

Strahinja boluje od aplastične anemije, a novac za operaciju je prikupljen, međutim neophodno je bilo prikupiti još novčanih sredstava za dodatne troškove.

Veliki broj ljudi učestvovao je u ovoj humanitarnoj akciji, ali se i proveo uz hitove pevača koji su nastupali tokom večeri.

Jelena Kostov, Foto: Marko Jovanović

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Marko Jovanović

Činjenica je da poznati uvek odgovore na pozive kada je borba za nečiji zivot u pitanju, a pored toga što pevaju bez honorara, novac takođe uplate onima kojima je to preko potrebno.

Nemanja Stevanović sa suprugom, Foto: Marko Jovanović

Ljupka Stević, Foto: Marko Jovanović

Za Strahinju su pevali: Jelena Kostov, Nikolina Kovač, Saša Kapor, Nemanja Stevanović, Petar Mitić, Ivana Pavković, Milan Topalović Topalko, Ljupka Stević, Teodora Toković, a ovu akciju podržala je i košarkašica Milica Dabović.

Milica Dabović, Foto: Marko Jovanović

Teodora Toković, Foto: Marko Jovanović

Strahinja ima šest godina i neophodni su mu trombociti A pozitvne, ili A negativne krvne grupe kako bi nastavio lečenje od teške aplastične anemije, koja mu je dijagnostikovana pre nekoliko meseci.

Aplastična anemija je zloćudno stanje u kome koštana srž ne proizvodi dovoljno ćelija da zameni stare krvne ćelije i obično podrazumeva niske vrednosti eritrocita, leukocita i trombocita.

VIDEO: Kija i Milica pričale sa decom na onkologiji i donele im poklone

(Dragana Janković)

Komentari

  • M.

    Za humanost svaka čast,a Milica Dabovic ko pokretni cirkus.

  • Jaca

    Deco falavam od srca davas Bog čuva ko može treba bit Human

  • Bosiljka

    Ovo su divni primeri ovih dobrih i humani ljudi.Prvo sto su dobri pevaci i slozni u akciji koja je potrebna ovom malom decaku.Nema nista bez Granda i njihovih pevaca.Sve pohvale.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima