"Ponudili smo Milijani najvećeg zavodnika u Srbiji (86) koji je imao 1.500 žena": Marić otkriva da li je pristala! (VIDEO)

Milomir Marić kaže za Telegraf da je pred Milijanom blistava karijera

  • 18

Sa Milomirom Marićem proćaskali smo na jednom događaju na temu trenutno najpopularnijeg para u Srbiji, Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) koji su odnedavno učesnici "Parova", a koji ne prestaju da intrigiraju javnost. 

Marić naglašava kako ima dosta takvih ljubavnih parova, ali da su Milijana i Milojko imali hrabrosti da to objave. Smatra da je pred Milijanom blistava karijera, te joj prognozira da će biti pevačica.

Milojko (74) i Milijana (21)/ Foto: ATA Images

- Oni su očigledno svetska atrakcija. Tako je bilo u Parovima pre dve godine otprilike, očigledno da je ovo bila dobitna kombinacija. Čak smo se juče našalili, ponudili smo Milijani najvećeg zavodnika u Srbiji koji je imao 1.500 žena, a sada je u najboljim godinama, ima 86, tako da bi ona mogla da pomeri ovu granicu - otkriva Milomir.

Da li je Milijana pristala na Marićevu ponudu, poslušajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA