Dali smo Sari da pročita vest o Vojketu, ali nije znala da je skrivena kamera: Odbila je, a ono što je rekla o njemu podići će prašinu! (VIDEO)

Nakon što su joj prvo oči zasuzile, Sara je ironično rekla da je sve super "dok god on vreme provodi sa ženama"

  • 3

Saru Reljić ugostili smo u našem studiju, sa idejom da bude specijalni voditelj jedne od naših emisija "Zadruga Specijal". Sara je to i bila i sjajno je obavila zadatak, ali naša ekipa priredila joj je nešto čemu se ni najmanje nije nadala.

Naime, usred čitanja vesti naša novinarka donela joj je još jedan naslov koji treba da se pročita, a koji se tiče njenog bivšeg dečka Vojketa.

U pitanju je bila lažna vest, da je Vojke na jednom splavu uhvaćen sa ćerkom naše poznate pevačice, ali se Reljićevoj nimalo nije dopalo ono što je videla, pa je odbila da pročita napisano.

Međutim, nakon što su joj prvo oči zasuzile, Sara je besno rekla da je sve super "dok god on vreme provodi sa ženama".

- Ne... Vojke preko mene neće više da dobije ni sekundu... Dok god on provodi vreme sa ženama, to je super! Sigurno neće Telegraf da kaže da je proveo noć sa... - rekla je Sara izgovorivši i ime, koje smo iz mnogo razloga cenzurisali.

Kako je reagovala kada je nakon izgovorenog, posle samo nekoliko sekundi, ugledala natpis "skrivena kamera" pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    2. april 2019 | 00:29

    Devojko ne blamiraj se vise!Svi smo culi kako stenjes!Ni sama ne znas sta pricas..ovo je bas nisko cak i za tebe!

  • Deki

    2. april 2019 | 10:53

    Devojko ubi te ljubomora i sujeta!Napikon je "fina, vaspitana i kulturna" Sarica pokazala pravo lice i dokazala da ona stoji iza svih gnusnih laži o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA