≫ 

"Moje dete nije bolesno, ima poremećaj!" Milijanina majka otkrila da je ćerku vodila kod psihijatra i poručila da je se ne stidi

- Ona je moje dete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se - rekla je Slađana

  • 25
Milojko Bozic i Milijana Bogdanovic Foto: ATA Images

Ljubav između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) intrigira Srbiju i susedne zemlje, a njena majka Slađana Bogdanović pored komentara podrške bori se i sa onim zlonamernim na račun svoje mezimice i njenog 53 godine starijeg dečka.

Slađana vrlo dobro zna da Milijana preferira starije muškarce i davno je sa njom zbog toga išla kod stručnog lica kako bi njenoj ćerki bila pružena pomoć.

- Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je ona i sama posle. Mislim da moje dete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo - rekla je Milijanina majka.

Milijana je oduvek volela starije muškarce/ Foto: Instagram/lana_bozic__

Slađana podržava svoju naslednicu i tvrdi da niko ne zna kroz šta je sve prošla da bi je osudio.

- Milijana je moje dete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mestu, pitam ja njih? Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla. Ona je moje dete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se. Ima devojaka koje rade mnogo gore stvari nego ona što radi, prosto, ona voli starije muškarce. Lako je nekom ruku odseći, ali 'ajde, nasadite mu je - rekla je Milijanina majka koja ima još jednu ćerku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__) on

- Imam i mlađu ćerku, ona je potpuna suprotnost - kaže Slađana i dodaje da je Milijana sama odlučila da živi sa bakom i dedom u selu, a ne sa njima u gradu.

VIDEO: Šta poznati misle o vezi između Milijane (21) i Milojka (74)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    4. april 2019 | 19:18

    Gospodjo,vase dete je uslo u rijaliti i zeli da pravi dete pod kamerama.Vase dete se udaje za coveka koji vama moze da bude otac i na kontu te bolesti zeli da bude "poznata". da,vase dete je bolesno,ima dijagnozu koja se zove-strleta(kulturni naziv za devojku koju moze svako da ima i naplacuje to)!!!

  • Mira

    4. april 2019 | 22:15

    Ne sudite , da vam se ne bi sudilo . Oprosti im Boze , jer ne znaju sta rade .

  • Mara

    4. april 2019 | 18:43

    Ova cura je jednostavno izabrala ovaj nacin da joj ostane stan kuca bilo kakva nekretnina. Ostale biraju razne druge. To da voli ovoliko stare ljude to ne pije vodu i cao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA