"Susret nije bio prijatan!" Ana Kokić i Nikola Rađen se sreli prvi put nakon razvoda, vaterpolista otkrio kako je sve izgledalo!

- Susret nije bio prijatan, ni za Anu ni za mene, što je i normalno, ali smo odlučni da za decu budemo tu u svakoj situaciji - rekao je Rađen

  • 3

Nikola Rađen i Ana Kokić potpisali su papire za razvod braka 7. januara ove godine, a odmah nakon toga vaterpolista je otputovao u Moskvu gde trenutno živi.

Nakon odluke da okončaju desetogodišnji brak njih dvoje su se ponovo sreli tek nedavno kada je vaterpolista došao u Srbiju.

- Nedavno smo se videli. Susret nije bio prijatan, ni za Anu ni za mene, što je i normalno, ali smo odlučni da za decu budemo tu u svakoj situaciji. I da one toga budu svesne, iako više ne živimo zajedno. Mislim da je najvažnije, kada već dođe do razvoda, da deca ne izgube nijednog roditelja, da ne izgube bazu i osećaj da su oni i dalje njihovi mama i tata i da će zauvek to biti - ispričao je Nikola.

Ana kokić i Nikola Rađen, Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    5. april 2019 | 16:17

    Tako su bili divan par mnogo mi je zao sto nisu imali razumevanja jedno za drugo.Budite ljudi ,nek vam deca budu prioritet..

  • Milla

    5. april 2019 | 22:27

    Nikad nisu bili par

  • Lena

    7. april 2019 | 20:53

    Ana je divna majka, borila se kao lavica da spase brak, bila je uz Nikolu u teškim trenucima. On je sve to odbacio, uvek je bio problematičan. Ipak je samo on na gubitku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA