Koje je najneverovatnije mesto za žurku na kom ste bili? Žurka u fabrici? (FOTO)

E pa sinoć se i to desilo! Poznati glumci na IQOS 3 žurci!

  • 5

Žurka koja će se dugo prepričavati mora da bude potpuno posebna – bilo po konceptu, bilo po odabiru lokacije i naravno po atmosferi. Upravo takva bila je sinoćnja IQOS 3 žurka u Nišu, koja je možda bila i jedina žurka koja se ikada desila u prostoru fabrike!

Foto: Janko Petković

Anđelka Prpić pravo sa kandaske turneje zaputila se u Niš, a tamo su joj društvo pravili popularni glumci Petar Benčina, Zoran Pajić i Sofija Rajović koji su se do dugo u noć zabavljali uz zvuke Marko Louis benda. IQOS 3 žurka osim što je ponudila potpuno novi koncept zabave i okupila poznate face, predstavila je Nišu i sve prednosti poslednje serije IQOS uređaja - sinergiju superiornog dizajna i naprednih perfomansi sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom, tanjim držačem i mogućnost pušačima, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, da pređu na manje štetne alternative.

Foto: Janko Petković

Prostor istorijskog zdanja, energična atmosfera juga, žurka bez duvanskog dima i gosti koji su se zabavljali do ujutru bili su dovoljni da sinoćnja IQOS 3 žurka već narednog jutra bude proglašena  za žurku godine u Nišu. To nije bio samo utisak Nišlija već i poznatih ličnosti, koje su čak iz Beograda došle u Niš da se uvere zašto atmosfera u Nišu važi za jedinstvenu u celoj Srbiji.

Foto: Janko Petković
Foto: Janko Petković
Foto: Janko Petković

Foto: Janko Petković
Foto: Janko Petković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acca

    7. april 2019 | 14:19

    Bitno da nas radnike (helpere) placaju mizarno i ne uključuju ni u kakav program...

  • Real

    7. april 2019 | 18:43

    Glumci iz ruralnih područja.

  • Sr

    7. april 2019 | 20:44

    Na mestu danasnjeg erport sitija, gde je bio stari aerodrom, u tim hangarima su bile najbolje zurke, ovo sada je pozeraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA