"Ljudski smo i civilizovano sve to uradili": Ana Kokić progovorila o razvodu sa Rađenom

Ana i Nikola potpisali su papire za razvod braka 7. januara ove godine, a odmah nakon toga sportista je otputovao u Moskvu gde trenutno živi

  • 8

Pevačica Ana Kokić je tokom gostovanja u emisijie "Premijera vikend specijal" pričala je o razvodu sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Podsetimo, njih dvoje su potpisali papire za razvod braka 7. januara ove godine, a odmah nakon toga sportista je otputovao u Moskvu gde trenutno živi.

- Znam da ljude zanimaju neke stvari, imala sam jako lepe stvari da kažem. Ljudski smo i civilizovano sve to uradili. Onda sam shvatila da je lepo pričati o problemu, da nekome pomognemo, ko se nalazi u istom problemu. Ja bih sa tim i završila - rekla je Ana, koja se zahvalila medijima:

Ana Kokić Foto: A. Nalbantjan

- Moram da kažem da smo mi bili pošteđeni u celom ovom i ne baš tako lepom periodu, zahvalila bih se medijima na tome. Želeli smo da stanemo na put spekulacijama - navela je pevačica.

Podsetimo, Nikola Rađen je nedavno ispričao kako je izgledao susret sa Anom Kokić prvi put nakon razvoda.

VIDEO: Ana Kokić otpevala deo nove pesme i rasplakala fanove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    7. april 2019 | 20:36

    Razocarala si ,verujem mnoge,kao i mene Ana A taman smo pomislili evo jedene pametne koja pobedjuje sve i cuva svoje gnezdo... A ono...i ti si jedna od mnogih...steta...

  • W

    7. april 2019 | 22:49

    Ana i ja sam slobodan:) javi se:)

  • Što znači....

    8. april 2019 | 09:39

    Da je Nikola slobodan😍😍😍😍...😛😛

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA