≫ 

"Napokon se dobro osećam": Prva ispovest Dee Đurđević nakon stravične nesreće (FOTO) (VIDEO)

- Zahvaljujući ovom čovekom, doktoru Marku Bumbašireviću ja imam svoju ruku koja je topla, koja je topla. On je glavni heroj, koliko god ja ovde sedela, stvarno je Marko Bumbaširević glavni heroj - rekla je voditeljka

  • 12

Voditeljka emisije "Novo jutro" Dea Đurđević oporavlja se od stravične nesreće koja joj se desila 7. februara, kada joj autobus otkinuo ruku. Ona je zajedno sa doktorom Markom Bumbaširevićem, koji brine o njenom zdravlju, gostovala na "Nacionalnom dnevniku" televiziji Pink, gde je otvorila dušu.

- Napokon se dobro osećam. Imala sam višestruke povrede, kontuziju pluća, dvostruki prelom karlice... Najteža povreda je ruka. Ruka mi je bila otkinuta, a zahvaljujući ovom čovekom, doktoru Marku Bumbašireviću, ja imam svoju ruku, koja je topla. On je glavni heroj, koliko god ja ovde sedela, stvarno je Marko Bumbaširević glavni heroj. On je prišio ruku, on je bio odgovoran za sve to. Ruku i dalje oporavljamo zajedno - rekla je Dea kroz smeh.

Doktor Bumbaširević je potom objasnio o kakvoj povredi se radilo i da je Dea sada bolje.

- Radilo se u o izuzetnoj teškoj povredi. Pored toga što je ruka iščupana, a ona je još vučena i gnječena, kao i grudni koš. Ona se odlično oseća i sve protiče u najboljem mogućem redu... Teško je bilo doneti odluku. Zlatno pravilo u medicini je život pre ekstremiteta, međutim, u Deinom slučaju smo se odlučili da prišijemo ruku. Ruka je topla, već pokreće rame... - rekao je doktor Bumbaširević.

Dea Đurđević sa doktorom Markom Bumbaširevićem u Nacionalnom dnevniku Printskrin: TVPink

- Beskrajno mi znači podrška. Hvala svima koji su mi slali poruke. Niko nije očekivao da ću da tako brzo ustanem i sednem - rekla je Dea, a zatim je ponovo dobio reč doktor Bumbaširević.

- Nije uobičajeno da vas udari autobus i otkine vam ruku. Srećna okolnost da je reagovala i pobegla. Ljude je pogodilo to što se desilo. Takva povreda može da se desi bilo kome - rekao je doktor Bumbaširević i naglasio da je operativni zahvat bio uspeh.

Dea je potom otkrila kako je prvobitno izgledao njen oporavak.

- Juče je bilo dva meseca. Mi smo zajedno učili da hodamo. Ja nisam znala da napravim prvi korak. Tri koraka napred, tri koraka nazad. Bilo mi je teško. Ležiš i ne možeš da se pomeriš. Profesor je dolazio minimum dva puta dnevno. Ja nisam znala da mi se pomeri ruka bez profesora. Zajedno smo jeli. Sve krećeš ispočetka. Ne postoji telefon, ne postoji televizor. Obećala sam, nema više cigareta, nema više kofeina. Nešto drugačija Dea se vraća na ekrane - rekla je Dea, pa se podsetila nesreće.

Dea Đurđević Printskrin: TVPink

- Ja sam bila na trotoaru. Ja ne smem da pričam, jer traje sudski proces. Vrlo je važno da se ljudi koncentrišu na saobraćaj. Da ne gledaju u telefon... Ja sam bila na trotoaru, neko je mogao da bude na pešačkom prelazu i da mu se to dogodi. To je bila teška povreda. Imala sam sreću da je mene doktor Marko Bumbaširević operisao - rekla je Dea.

- Ja očekujem da gospođica Đurđević vrlo brzo napusti bolnicu i da dolazi povremeno na neku vrstu brige - rekao je doktor Bumbaširević.

Pogledajte Deino gostovanje u "Nacionalnom dnevniku" sa doktorom Markom Bubmaširevićem":

VIDEO: "Jedva čekam da se vratim na posao": Prva izjava Dee Đurđević nakon gostovanja na televiziji "Pink"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. april 2019 | 19:42

    Dobro je da nije duhom klonula,od samog pocetka pokazala je da ima jak duh,sto je mnogo vazno u prebrodjavanju krize i problema koje nas snadju i stave u iskusenje

  • Anka

    8. april 2019 | 19:21

    Kako bi rekli Bog pa doktori

  • Aca

    8. april 2019 | 19:13

    Bravo svaka cast Srbija treba biti ponosna sto ima ovakve doktore i za njih su miloni malo da se plati a ti Dea da si nam ziva i zdrava i jos uvek ovako vesel da budes!!!Zivela srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA