Žena Andreaninog dečka tužila pevačicu i otkrila da li će mužu pružiti ruku ako se sa njom pojavi na sudu!

- Mene nije sramota, ja sam čista. Ako njih nije sramota da se zajedno pojave... - kaže Marina Milošević za Telegraf

  • 10
Andreanin dečko sa zakonitom suprugom Marinom, Foto: Instagram

Zakonita supruga dečka Andreane Čekić, Marina Milošević, potvrdila je za Telegraf da je pevačicu tužila zbog, kako tvrdi, neistina koje je iznela o njoj tokom veze sa njenim i dalje zakonitim suprugom Markom. 

Kako bismo saznali pravu istinu pozvali smo Marinu, Markovu još uvek zakonitu suprugu sa kojom ima ćerku, koja nam je nakon velike ispovesti za Telegraf potvrdila i da je podnela tužbu protiv Andreane.

Marina nam je rekla da Andreana još uvek nije dobila sudski poziv, a da ona do suđenja ne može da priča o postupku koji je pokrenut protiv Andreane.

Ukoliko bi na suđenje sa Andreanom došao i Marinin muž Marko Milošević (a Andreanin sadašnji dečko), Marina je otkrila kako će reagovati na njhovo zajedničko pojavljivanje.

Andreana Čekić i njen dečko Marko Milošević, Foto: Instagram/andreanacekic

- Najnormalnije ću regovati na njih. Normalna sam osoba, ako njih nije sramota da dođu ispred mene zajedno, neka dođu - kaže Markova zakonita supruga i dodaje:

- Mene nije sramota, ja sam čista. Ako njih nije sramota da se zajedno pojave, onda sigurno neću imati nikakvu rekciju u tom trenutku, biće mi smešno - kaže Marina za Telegraf.

Zakonita supruga Andreaninog dečka svom bivšem emotivnom partneru, kako kaže, neće pružiti ruku zbog njegovog ponašanja prema njoj i njihovoj ćerki prethodna dva mesca.

- Nema potrebe za tim, kad se svih ovih mesec dana nije setio da pita, bar za dete. Neka uživaju, neću stajati na put njihovoj sreći, pošto oni kažu da to radim. Smetam im, više neću, prepustila sam sve, nek' uživaju - zaključuje Marina za Telegraf.

Marina sa zakonitim mužem, Printskrin: Instagram

Marina je u velikoj ispovesti za Telegraf otkrila kako se oseća kao prevarena žena, u kakvim je trenutno odnosima sa suprugom i da li on uopšte viđa njihovu ćerku.

VIDEO: Andreana Čekić i njen oženjeni dečko uhvaćeni na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veljko

    9. april 2019 | 17:31

    Luna broj 2 ,zato je ona nju podrzavala hahaha

  • Ja

    9. april 2019 | 19:54

    Ti si bolja riba od nje...

  • Ss

    9. april 2019 | 16:35

    Kako je ovo jadno i bedno! Ok ostavio te muz, nisi ni prva ni poslednja, ali ovako javno da se blamiras i iznosi prljav ves,pa to je strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA