≫ 

"Ima legendarna slika kako ležim u Urgentnom..." Lukas i Cobi opisali svoja najveća pijanstva, a zbog jedne Acine rečenice njegovim bivšim ženama neće biti svejedno

- Ima jedna legendarna slika kako ja ležim u Urgentnom i ovako mi cigara stoji u ustima - rekao je Lukas

  • 0

Aca Lukas i Slobodan Veljković Cobi gostovali su u emsiji kod Ognjena Amidžića, a u jednoj igri izgubio je Lukas koji je imao zadatak da ispriča svoje najveće pijanstvo.

- Jednom sam bio u "Zvezdara teatru" na proslavi i popio sam toliko kruške da su me odveli u Urgentni i ostavio sam trag iza sebe, kao Ivica i Marica, koliko sam povraćao usput. Ima jedna legendarna slika kako ja ležim u Urgentnom i ovako mi cigara stoji u ustima - rekao je Lukas.

Cobi je zatim inspirisan Acinom pričom prepričao svoje najgore iskustvo kada je reč o previše alkohola.

Aca priča o svom najgorem pijanstvu, Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Upoznao devojku tako što je ona, pre 15 godina, čula šta se to veče desilo. Toliko sam popio u jednom lokalu da sam pao unazad niz stepenice i razbio sam glavu, završio sam sa šavovima. Moja devojka je pomislila "Koja je ovo debilčina!" - objasnio je Veljković.

Aca je zatim izdvojio tri najveća pijanstva i nasmejao studio.

- Sad sam se setio moja tri najveća pijanstva - imao sam tri braka, pa ti prosudi kad bio sam najpijaniji. Da nisam bio toliko pijan... - našalio se Lukas na svoj račun, aludirajući na to da se možda ne bi ni oženio da nije bio pijan.

Šta su Cobi i Aca ispričali o svojim najvećim pijanstvima i zbog čega su se svi smejali pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Cobi: Želim da sarađujem sa Dinom Merlinom!

VIDEO: OPA! Lukas i Sonja ipak zajedno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA