≫ 

Kakva podrška! Tijani Bogićević na koncert u Beogradu stiže i muž Mark! (VIDEO)

Njih dvoje su u građanskom braku od 2015. godine, a 2016. su se venčali u pravoslavnoj crkvi u Sremskim Karlovcima

  • 4

Tijana Bogićević. pevačica raskošnog glasa i srpska predstavnica na Evroviziji 2017. godine, održaće koncert u Beogradu u petak, 12. aprila. Koncert je zakazan u Kombank dvorani, a Tijana je bila gost našeg studija.

Pevačica samo želi da sve prođe u najboljem redu: Tijana Bogićević

- Ne znam kako bih opisala. Ni pred novosadski koncert nisam imala neku ogromnu tremu, ali svakako osećam odgovornost. Ipak je ovo nešto o čemu sam sanjala i to je i razlog zbog čega se bavim muzikom - pevanje svojih pesama ljudima.

Želim da sve funkcioniše, da ne zaboravim reči... Tako te banalne stvari - sa osmehom je rekla Tijana, a onda podelila anegdotu kada joj se stvarno desilo da zaboravi reči. U videu na početku teksta možete pogledati ceo intervju sa pevačicom moćnog glasa, u kojem je govorila i o životu na relaciji Srbija - Amerika.

Tijana i Mark na građanskom venčanju Foto: Facebook/IvyTheSoulBird

Tijana će imati i emotivnu podršku u Beogradu, budući da će na njen koncert stići i njen suprug, Mark Robertson.

- Biće suprug. Nije bio u Novom sadu, zbog obaveza nije mogao, a sada će doći bukvalno dan ranije. On je takođe muzičar i ima svoju karijeru, ali biće, doći će - otkrila je Tijana.

(D. Ivanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA